Cotidianul argentinian Clarin a oferit azi o veste șocantă pentru toți iubitorii fotbalului: Diego Armando Maradona a murit miercuri, la vârsta de 60 ani. Cauza decesului: un stop cardiorespirator suferit în casa sa din Tigre. Maradona suferise la începutul lui noiembrie o intervenție chirurgicală pe creier pentru îndepărtatea unui hematom subdural (cheag de sânge).
Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Astăzi, genialul "D10S" Diego a suferit un stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat.

Omagiu impresionant pentru Diego Maradona la Napoli

Fotbal
Adriano "s-a născut" din nou! "Ajunsesem la peste 100 kilograme". Ce l-a salvat și cum arată acum
21/12/2021 LA 06:04
Fanii lui Napoli au ieșit pe străzi imediat după aflarea veștii. Suporterii echipei pentru care Maradona a scris istorie s-au adunat în preajma picturilor care-l înfățișează pe eroul echipei lor de suflet și l-au omagiat împreună, strigându-i numele în repetate rânduri. Pentru napoletani, Diego Maradona a reprezentat și va rămâne pentru totdeauna o legendă. Napoli a câștigat singurele titluri din istorie pe când Maradona juca pentru ei.

Președintele lui Napoli vrea să redenumească stadionul San Paolo

La scurt timp după anunțul cutremurător cu privire la moartea legendarului Diego Maradona, clubul unde Maradona a făcut istorie, Napoli, a anunţat prin vocea preşedintelui său, Aurelio De Laurentiis că arena San Paolo ar putea în viitorul apropiat să-şi schimbe denumirea în stadionul ”Diego Maradona”.
În plus, primarul oraşului Napoli, Luigi de Magistris, va propune și el ca stadionul ”San Paolo” să îşi schimbe numele în Diego Maradona, ca tribut pentru regretatul fotbalist argentinian, care a jucat la echipa din Serie A, între 1984-1991. În acest interval a câştigat titlul (1987 şi 1990), Cupa Italiei (1987), Cupa UEFA (1989), Supercupa Italiei (1990).

Diego Maradona a murit, legenda va rămâne

Serie A
Ibrahimovic și-a ales sportivii favoriți din toate timpurile! Pe cine preferă între Ronaldo și Messi
07/12/2021 LA 07:27
Fotbal
Maradona, comemorat pe 30 octombrie! Numele lui a răsunat în toată lumea
31/10/2021 LA 12:13