Diego Perotti se află într-o perioadă complicată din viața sa. Atacantul de 32 de ani a suferit o accidentare cumplită la finalul lunii noiembrie, în timpul derby-ului Fenerbahce - Beșiktaș, din campionatul Turciei.
Inițial s-a crezut că Perotti a suferit o ruptură clasică a ligamentelor încrucișate ale genunchiului, accidentare cu care mulți sportivi s-au luptat de-a lungul timpului. Totuși, se pare că problema argentinianului este mult mai complicată.
Emre Belozolu, directorul sportiv al lui Fenerbahce, a explicat recent că accidentarea lui Perotti este nemaiîntâlnită în lumea sportului. Potrivit oficialului turc, atacantul de 32 de ani a suferit o ruptură a tendonului proximal al bicepsului femural.
Fotbal
Messi, Neymar, Mbappe și Di Maria, cifre horror contra lui OM. Puștiul de 20 ani care i-a anihilat
ACUM 9 MINUTE

Diego Perotti a suferit o accidentare unică în lumea sportului

Belozolu a dezvăluit că există numai 8 cazuri de acest tip în întreaga lume, însă cel al lui Perotti este unic în lumea sportului:
"Există 8 cazuri în întreaga lume, însă 7 dintre ele au apărut în urma accidentelor rutiere. Acesta (n.r. - cazul lui Perotti) este primul caz întâlnit la un sportiv. După intervenția chirurgicală, perioada petrecută în afara terenului va fi cuprinsă între 3 și 8 luni.
Din păcate, procesul nu decurge exact așa cum ne-am fi dorit noi și Perotti", a declarat Emre Belozolu, pentru cotidianul turc Fanatik.
https://i.eurosport.com/2020/07/02/2842657.jpg

Perotti a semnat cu Fenerbahce până în 2022

Ajuns la Fenerbahce în octombrie 2020, liber de contract, Diego Perotti a semnat un contract valabil până în 2022. În urma accidentării însă, lucrurile s-ar putea schimba pentru atacantul argentinian, ținând cont că ar urma să lipsească de pe teren în jur de 8 luni:
"Vom discuta față în față cu el și vom lua o decizie împreună cu antrenorul", a mai spus Belozolu.
Perotti a evoluat 4 sezoane la AS Roma înainte să semneze cu Fenerbahce. Atacantul cu 5 selecții la naționala Argentinei a mai jucat, de-a lungul carierei, la CD Moron, Sevilla, Boca Juniors și Genoa.
Fără doar și poate, cea mai de succes perioadă a avut-o în tricoul celor de la Sevilla, alături de care a cucerit trofeul UEFA Europa League în 2014, dar și o Cupă a Spaniei în 2010.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Anunț îngrijorător despre Mitriță! De ce ar putea rata ultimele meciuri din preliminariile CM 2022
ACUM 21 MINUTE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 9-a din Premier League
ACUM 25 MINUTE