Diego Perotti se află într-o perioadă complicată din viața sa. Atacantul de 32 de ani a suferit o accidentare cumplită la finalul lunii noiembrie, în timpul derby-ului Fenerbahce - Beșiktaș, din campionatul Turciei.
Inițial s-a crezut că Perotti a suferit o ruptură clasică a ligamentelor încrucișate ale genunchiului, accidentare cu care mulți sportivi s-au luptat de-a lungul timpului. Totuși, se pare că problema argentinianului este mult mai complicată.
Emre Belozolu, directorul sportiv al lui Fenerbahce, a explicat recent că accidentarea lui Perotti este nemaiîntâlnită în lumea sportului. Potrivit oficialului turc, atacantul de 32 de ani a suferit o ruptură a tendonului proximal al bicepsului femural.
Cupa Mondială FIFA
"Toți sunt o gașcă de hoți, niște nenorociți ordinari!". Un star al Uruguayului a clacat psihic
ACUM 10 MINUTE

Diego Perotti a suferit o accidentare unică în lumea sportului

Belozolu a dezvăluit că există numai 8 cazuri de acest tip în întreaga lume, însă cel al lui Perotti este unic în lumea sportului:
"Există 8 cazuri în întreaga lume, însă 7 dintre ele au apărut în urma accidentelor rutiere. Acesta (n.r. - cazul lui Perotti) este primul caz întâlnit la un sportiv. După intervenția chirurgicală, perioada petrecută în afara terenului va fi cuprinsă între 3 și 8 luni.
Din păcate, procesul nu decurge exact așa cum ne-am fi dorit noi și Perotti", a declarat Emre Belozolu, pentru cotidianul turc Fanatik.
https://i.eurosport.com/2020/07/02/2842657.jpg

Perotti a semnat cu Fenerbahce până în 2022

Ajuns la Fenerbahce în octombrie 2020, liber de contract, Diego Perotti a semnat un contract valabil până în 2022. În urma accidentării însă, lucrurile s-ar putea schimba pentru atacantul argentinian, ținând cont că ar urma să lipsească de pe teren în jur de 8 luni:
"Vom discuta față în față cu el și vom lua o decizie împreună cu antrenorul", a mai spus Belozolu.
Perotti a evoluat 4 sezoane la AS Roma înainte să semneze cu Fenerbahce. Atacantul cu 5 selecții la naționala Argentinei a mai jucat, de-a lungul carierei, la CD Moron, Sevilla, Boca Juniors și Genoa.
Fără doar și poate, cea mai de succes perioadă a avut-o în tricoul celor de la Sevilla, alături de care a cucerit trofeul UEFA Europa League în 2014, dar și o Cupă a Spaniei în 2010.
https://i.eurosport.com/2021/01/22/2976126.jpg
Cupa Mondială FIFA
Granit Xhaka, un nou gest controversat! Cum a sărbătorit elvețianul de origine kosovară victoria
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Surprize, controverse și lacrimi. 20 de lucruri inedite din faza gruelor
ACUM 3 ORE