Atletico Madrid a fost învinsă de Feyenoord cu scorul de 2-1, duminică seara, în ultimul meci amical înaintea startului de sezon în La Liga. Deși nu a avut nicio miză, întâlnirea a fost destul de tensionată.
De altfel, Diego Simeone a fost nevoit să facă un sprint de 50 de metri la o încăierare generală. Antrenorul campioanei Spaniei a intrat pe gazon pentru a-și certa propriul jucător.

Ferreira Carrasco și-a lovit un adversar cu piciorul

Liga
Koeman nu se gândeşte la plecarea de la Barcelona: "Nu mai citesc presa de mult timp"
ACUM 30 MINUTE
Incidentul s-a petrecut în minutul 41, când Ferreira Carrasco a avut o reacție nervoasă la adresa unui adversar. El l-a lovit de mai multe ori cu piciorul pe Tyrell Malacia, după ce acesta era întins la pământ în urma unui duel pentru minge. În urma acestui momnet a izbucnit o încăierare generală, iar Simeone a alergat spre zona respectivă, pentru a potoli spiritele.
https://i.eurosport.com/2021/07/08/3169972.jpg
Carrasco a fost eliminat în urma acestei altercații. "Nu aici, ai întrecut măsura!", a fost reacția lui El Cholo către elevul său, care a ieșit de pe teren în huiduielile publicului prezent pe Stadionul De Kuip din Rotterdam.
Atletico a pierdut partida cu scorul de 2-1 în prelungiri, după un gol marcat de Bannis în minutul 93. Linssen a deschis scorul în minutul 18, iar Correa a egalat în minutul 83.
Atletico joacă în prima etapă din La Liga, duminică, de la ora 18:30, în deplasare la Celta Vigo. Formația din capitala Spaniei este motivată să câștige al doilea titlu consecutiv.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Fotbal
Gabriel Jesus, gol super-norocos în fața lui Chelsea
ACUM O ORĂ
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM O ORĂ