Dier și Mourinho au lămurit la finalul meciului momentul inedit. Fundașul lui Spurs avea nevoie urgentă la toaletă, motiv pentru care a renunțat la postul său din teren și a sprintat pe tunelul arenei din Londra.
Mourinho nu știa ce se întâmplă și, având în vedere că echipa sa era condusă pe tabelă cu un sfert de oră rămas până la final, s-a panicat și a fugit după el. Întreaga fază a durat numai un minut.
Tottenham avea să restabileasă egalitatea în minutul 83, prin Lamela. Învingătoarea a fost decisă la loviturile de departajare. Tottenham a fost echipa cu nervii mai tari și a transformat toate execuțiile, în timp ce de la Chelsea a ratat puștiul Mason Mount, chiar în a 5-a serie. De notat este că Dier, jucătorul aflat în prim-plan spre finalul meciului, a executat primul penalty pentru Spurs.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 2 ORE

Faza serii: Dier a ieșit de pe teren, inexplicabil, în timpul meciului, iar Mourinho a fugit după el

La finalul confruntării din Cupa Ligii, Mourinho și Dier au povestit amuzați întâmplarea inedită din minutul 76.
"Mourinho n-a fost deloc mulțumit, dar n-am avut încotro. M-a chemat natura. Am înțeles că Chelsea a avut o ocazie cât timp am lipsit de pe teren, dar din fericire nu a marcat.", a spus Dier.
"Dier a fost nevoit să plece (n.r. - la toaletă), n-a avut de ales. Mă gândesc că e normal când ești dezhidratat și când mușchii tăi sunt obosiți. Mi-am dat seama ce face acolo, dar m-am dus după el ca să pun puțină presiune și să-l grăbesc să revină pe teren. Dier a fost un exemplu foarte bun pentru toată lumea.", a comentat și Mourinho.
Dier a fost numit jucătorul meciului, în urma evoluției excelente prin care a contribuit la calificarea în sferturile Cupei Ligii. Fundașul s-a amuzat la final și a pus premiul primit din partea oficialilor pe capacul toaletei, apoi a scris: 'Adevăratul jucător al meciului'.
Tottenham se află într-o situaţie delicată, fără Son, iar pe Mourinho îl aşteaptă o confruntare cu o miză personală enormă: Tottenham se deplasează la United, formaţia care l-a demis pe portughez după o perioadă teribil de grea.
Manchester United - Spurs se joacă duminică, de la 18:30, şi va putea fi urmărit pe Eurosport 1 şi Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
ACUM 3 ORE
UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
ACUM 4 ORE