În urmă cu două săptămâni, presa germană a anunţat că o companie cunoscută, CureVac, este în fazele finale ale dezvoltării unui vaccin pentru COVID-19. Dietmar Hopp, patronul lanţului farmaceutic, a venit luni seară cu noi detalii despre produsul dezvoltat.
Din păcate, deşi s-au făcut progrese importante, un astfel de vaccin necesită luni întregi de teste pentru a fi lansat, astfel încât să se studieze toate posibilele efecte adverse. În consecinţă, lansarea oficială va fi cel mai probabil în prima lună a anului viitor. Chiar dacă situaţia e una de criză, lucrurile nu pot merge pe "repede-înainte" în astfel de cazuri.
”Deocamdată suntem în zona speculațiilor. Dar e clar pentru toată lumea: ianuarie 2021 e în continuare un termen tolerabil, putem să supraviețuim coronavirusului. Însă decembrie 2021 nu este. Cercetarea este o zonă nesigură, complicată și scumpă. Există proceduri lungi de aprobare a medicamentelor”, a spus Dietmar Hopp, pentru publicația germană Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM 29 MINUTE
În Germania, până luni seară au fost depistate 29.056 de cazuri de COVID-19, 118 dintre pacienţi pierzându-şi viaţa.
Ziarul german Der Siegel a scris acum două săptămâni că Hopp a refuzat oferta lui Donald Trump de a cumpăra compania. Minstrul german al economiei a avut o poziție tranșantă pentru podst tv german ARD. Ministrul sănătății de la Berlin a confirmat faptul că preşedintele SUA a făcut o ofertă pentru compania care este foarte aproape de a scoate pe piață vaccinul minune.
https://i.eurosport.com/2020/03/02/2788019.jpg

Cine este Dietmar Hopp

În vârstă de 79 de ani, Dietmar Hopp a preluat-o pe Hoffenheim în anul 2000, pe când evolua în liga a cincea germană și după doar opt ani a dus-o în Bundesliga. În primul sezon pe prima scenă a fotbalului german, micuța echipă s-a aflat în fruntea clasamentului în pauza de iarnă.
Cele mai bune rezultate au venit în sezoanele 2016-2017 și 2017-2018, atunci când Hoffenheim a încheiat Bundesliga pe locurile 4, respectiv 3 și a jucat în Champions League. În primul sezon european a fost eliminată după două înfrângeri de Liverpool în play-off, iar anul următor a întregistrat trei remize și trei eșecuri în grupe.
Nemulțumit de condițiile arenei de acasă, Dietmar Hopp a cheltuit 100 de milioane de euro pentru a construi un stadion nou de 30.000 de locuri în apropiere de Sinsheim, orașul cel mai apropiat de comuna Hoffenheim. „Rhein-Neckar Arena” a fost inaugurat la începutul anului 2009.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM O ORĂ
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 3 ORE