Disputa eternă pentru cel mai bun jucător dintre Leo Messi și Cristiano Ronaldo va continua mulți ani de acum încolo, opiniile fiind diferite. Pentru Gary Lineker însă, dezbătarea nu are sens, englezul considerându-l pe Messi superior.
Messi și Ronaldo au câștigat Balonul de Aur în 11 din ultimele 12 ediții, argentinianul având avantaj în prezent, 6-5. Ronaldo se poate lăuda cu un succes mai mare în UEFA Champions League, 5-4, și cu succesul cu naționala obținut la Euro 2016, Messi neavând vreun trofeu cu naționala mare a Argenntinei.

"Diferența dintre Messi și Ronaldo nu e mică"

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
ACUM 16 ORE
Dacă în această dezbatere există multe argumente în favoarea fiecărei părți, Gary Lineker este convins că Leo Messi este superior din toate punctele de vedere.
"Oamenii devin foarte agresivi în tot felul de dezbateri din viață, iar Messi vs Ronaldo este una dintre acestea. Adesea alegerea fiecăruia vine de la faptul că o susține pe Barcelona, Real Madrid sau Juventus, ceea ce e în regulă, pot înțelege" le-a spus Lineker celor de la BBC.
Sunt un mare fan al lui Ronaldo, dar dacă vorbim despre cel mai bun jucător din istorie, nu ar trebui nici măcar să existe vreo dezbatere că este Messi acela. Este opinia mea, însă diferența nici măcar nu e mică pentru mine
Lineker a combătut și argumentul că realizările lui Ronaldo sunt superioare deoarece au fost obținute în 3 campionate majore: "Messi cu siguranță că a jucat în câteva echipe mari de-a lungul timpului dar, indiferent cine a fost alături de el, numerele sale incredibile au continuat în același mod. A demonstrat criticilor că greșesc în nenumărate rânduri.
"Chiar și ultimele câteva sezoane când echipa Barcei nu a fost la fel de puternică precum era în trecut, contribuția lui nu s-a diminuat. Mai mult, au fost într-o situație critică atunci când el nu era. Este rar ca un jucător să rămână la un singur club în prezent așa cum e Messi la Barcelona, mai ales cineva care s-a mutat dintr-o țară diferită așa cum a făcut-o el când a plecat la 13 ani din Argentina în Spania. Dacă ar fi plecat de la Barcelona din cine știe ce motiv, era acuzat de lipsă de loialitate. Practic, nu are vreo variantă câștigătoare. Și de ce ar pleca? A început la unul dintre cele mai mari cluburi din fotbal. Dacă pleci de la Barcelona, în cel mai bun caz mergi în lateral. Niciodată nu poți merge la un nivel superior" a mai spus Lineker.
https://i.eurosport.com/2020/05/30/2825808.jpg
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
ACUM 20 ORE
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
IERI LA 18:33