PSG a pierdut finala Champions League contra lui Bayern Munchen, iar acest lucru a stârnit valuri de lacrimi în Franța, mai ales în capitală. Dar eu existat foarte mulți francezi care s-au bucurat de nereușita parizienilor, în special fanii marii rivale, Olympique Marseille.
Între PSG și Marseille nu există o rivalitate istorică, dar de când PSG a devenit o forță în Franța între cele 2 echipe au apărut animozități. Rivalitatea a crescut atât de mult, încât nu doar fanii celor de la OM s-au bucurat de victoria lui Bayern de aseară, ci și jucătorii echipei marseilleze.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
ACUM 8 MINUTE

Dimitri Payet a râs de PSG după finala Champions League

Superstarul lui OM, Dimitri Payet, a postat pe contul de Twitter un mesaj prin care și-a arătat entuziasmul după ce PSG a ratat șansa de a deveni în premieră campioana Europei. Payet a ținut să le reamintească tuturor că Marseille rămâne singura echipă din Hexagon care deține trofeul suprem în fotbalul european, performanță obținută în 1993, după o finală cu AC Milan.
"O istorie, un club, un oraș", a fost mesajul scris de Payet pe contul de Twitter. Acest mesaj a fost însoțit de un filmuleț amuzant, în care francezul arată că doar pe echipamentul lui OM este plasată acea steluță care reprezintă o victorie în Champions League.
Andre Pierre Gignac, un alt jucător emblematic de la Marseille a postat un mesaj similar după meciul de aseară. Acesta a scris scurt : "Noapte bună!", dar înainte de acest text a inserat mai multe emoticoane care insinuau buncuria față de nereușita rivalilor de la PSG.
Bundesliga
Un jucător important pleacă de la Bayern! Clubul confirmă despărțirea după 5 sezoane
ACUM O ORĂ
Premier League
Aubameyang, ignorat de Arteta după ce a fost forțat să se întoarcă de la Cupa Africii
ACUM 2 ORE