Cu câteva ore înaintea meciului cu Dinamo 2, CSA Steaua a anunțat că 10 membri din cadrul clubului au fost depistați pozitiv cu Covid-19, la ultimul test: 9 jucători și o persoană din staff-ul tehnic.
Clubul "roș-albastru" a raportat cele 10 cazuri la Direcția de Sănătate Publică, care a hotărât că meciul se va putea disputa la ora programată inițial (15:00).
"Clubul Steaua București anunță că, în urma testărilor efectuate înaintea partidei de fotbal cu Dinamo București 2, din etapa a patra a Ligii a 3-a, au fost depistați pozitiv cu Covid19 nouă jucători şi un membru din staff-ul tehnic al echipei.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 2 ORE
Clubul nostru a anunțat organizatorul competiției despre cazurile de Covid19 apărute în rândul echipei de fotbal. Conform adresei nr. R-25294/01.10.2020, Direcția de Sănătate Publică și-a dat acordul pentru ca partida de astăzi să se desfășoare conform programului competițional al Federației Române de Fotbal.", au scris cei de la CSA Steaua pe site-ul oficial.

CSA Steaua a învins Dinamo 2 în "Ștefan cel Mare", deși raportase înainte de meci 9 jucători infectați cu Covid-19

Vestea a venit ca o lovitură puternică pentru Daniel Oprița, care a fost nevoit să regândească echipa pentru derby-ul cu echipa secundă a lui Dinamo.
Echipa lui CSA Steaua, la meciul cu Dinamo 2, din Liga a 3-a:
  • Raul Bălbărău – George Călințaru, Wallace, Sergiu Bactăr, Adrian Ilie – Valentin Bărbulescu (cpt.), Rareș Enceanu – Florin Răsdan, Dragoș Nicolae, Alexandru Zaharia – Andrei Antohi
În ciuda problemelor uriașe de lot, CSA Steaua a reușit să se impună categoric în "Ștefan cel Mare". "Roș-albaștrii" au condus cu 3-0 încă de la pauză, grație golurilor reușite de Wallace (dublă) și Dragoș Nicolae. CSA Steaua putea să mai înscrie de două ori în debutul reprizei scunde, însă Răsdan și Antohi au ratat câte un penalty.
Dinamo a marcat golul de onoare în minutul 86, din lovitură de la 11 metri.
CSA Steaua se află pe primul loc în Liga a 3-a, după primele 4 runde.
Africa Cup of Nations
Egipt s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Africii, trecând la penalty-uri de Coasta de Fildeș
ACUM 3 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 4 ORE