Dinamo face pași pentru redresare cu mai puțin de o săptămână înaintea debutului în Liga a 2-a. Numirea unui administrator special, Vlad Iacob, urmată de aducerea pe banca tehnică a lui Ovidiu Burcă au fost doar pașii necesari pentru a putea închega o nouă echipă. Cei doi sunt acum în negocieri cu mai mulți fotbaliști pentru a face un lot competitiv, iar numele Dinamo este principalul argument în aceste discuții. Primele transferuri au fost de fapt niște repatrieri. Foștii dinamoviști Vali Lazăr și Bogdan Gavrilă vor pune toate experiența lor pe teren pentru a ajuta echipa care i-a făcut cunoscuți acum mai mulți ani. Neluț Roșu și Iulian Roșu sunt alte două nume cu notorietate în România care au acceptat această provocare.
CE SE VA ÎNTÂMPLA CU DINAMO ÎN ACEST SEZON?

Dinamo a convins un mijlocaș spaniol

Romanian Liga I
Mihai Eșanu și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Unde va juca portarul
10/08/2022 LA 09:57
Dinamo s-a recalibrat greu după șocul primei retrogradări din istorie, iar acum încearcă să recupereze timpul pierdut. Spaniolul Dani Iglesias, ultima dată la Sered, în prima ligă a Slovaciei, este noul mijlocaș central al "câinilor". Fosta sa echipă Sered a încheiat sezonul trecut pe locul 5, dar nu a obținut licența pentru noua stagiune, din cauza faptului că nu are un stadion acreditat pentru meciurile de acasă.
Regulamentul intern a fost modificat și nu le-a mai permis să joace meciurile considerate pe teren propriu în alte orașe. Sered a fost retrogradată în liga a treia.
Dani Iglesias a fost titular în playoff în partidele pe care Sered le-a terminat la egalitate 0-0 cu Dunajska Streda, viitoarea adversară a celor de la FCSB în preliminariile Conference League.
Mai mult, mijlocașul spaniol de 27 de ani a câștigat în 2020 Cupa Croației cu Rijeka.
Dani Iglesias a crescut la Deportivo La Coruna și a fost în lotul lui Alaves.
Citește și:
Dinamo va debuta joi în Liga 2-a. Pentru prima dată în istoria de peste 70 de ani în această situație, dinamoviștii au meci o altă echipă bucureșteană de tradiție, Progresul.
Romanian Liga 2
Dinamo vrea încă 5 transferuri! "Câinii" dau totul pentru promovarea în SuperLigă
08/08/2022 LA 20:23
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
08/08/2022 LA 18:10