Cluburile din primele două ligi au primit o veste excelentă astăzi. FRF a decis să prelungească perioada în care cluburile pot să își achite datoriile pentru a putea primi licența de funcționare. Dinamo este principala beneficiară - membrii DDB încearcă să strângă în această perioadă suma necesară.
„Prin decizia CEx de astăzi, la propunerea administrației de licențiere, ne dorim să venim în sprijinul cluburilor care își doresc licență UEFA, de Liga 1 sau certificare de Liga 2. Am modificat regulamentul de licențiere și am creat mai multe posibilități, am dat mult timp, pentru ca formațiile să poată achita integral datoriile aferente anului trecut”, a declarat Burleanu.

Răzvan Burleanu, noi detalii despre procesul de licențiere

Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 14 MINUTE
”În cazul cluburilor care în ultimul an, 2020, au înregistrat venituri mai mici cu cel puțin 15% față de anul precedent, 2019, atunci un procent din aceste datorii, nu mai mult de 15%, poate fi plătit până la 30 iunie 2021, nu la finalul lunii aprilie, cât era până acum, în sistemul de licențiere.
La baza este inclusiv o circulară UEFA și o vom aplica doar în acest an. Comitetul Executiv a considerat că trebuie extins și pentru formațiile din Liga 1 și Liga 2. Aceste datorii pot fi doar către angajați, asigurări sociale și autorități fiscale”, a adăugat el.
Premier League
Cristiano Ronaldo, protejat ca un șef de stat! Cum a fost surprins starul în drum spre serviciu
ACUM 23 MINUTE
Fotbal
"Un jucător de speriat!" Reacția presei din Scoția după prestația bună a lui Ianis Hagi
ACUM O ORĂ