Problema este că deocamdată nu se știe unde se va disputa partida. Kievul va intra în carantină de sâmbătă din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, însă nu se pune problema anulării meciului.
„Mâine (n.n. vineri) vom afla mai multe detalii, în condițiile în care Dinamo Kiev are azi meci cu Villarreal. Cert este că până acum s-au dat aproximativ 20.000 de bilete virtuale, ceea ce înseamnă că suporterii sunt alături de echipă. Am înțeles că va fi carantină la Kiev, dar noi oricum am fi făcut acele teste PCR pentru COVID-19.
Doar la Kiev se poate juca meciul, plus că așa am stabilit oricum de la bun început. De ce nu putem evolua la București? Pe Arena Națională are meci naționala României, iar stadionul Dinamo are probleme cu suprafața de joc și e greu să mai reziste la încă un meci”, a declarat Mario Nicolae pentru ProSport.
Romanian Liga I
Surpriză în turul barajului dintre Chiajna și Chindia! Ilfovenii s-au impus cu 2-1
ACUM 35 MINUTE

Dinamo speră să strângă o sumă importantă la amicalul cu Dinamo Kiev

Ultrașii speră să încaseze în jur de 300.000 de euro de pe urma amicalului de la Kiev, după cum a aflat ProSport. Banii vor fi folosiți pentru obținerea licenței, cel mai important obiectiv pentru următoarea perioadă.
Dinamoviștii speră să adune de pe urma amicalului cu echipa pregătită de Mircea Lucescu în jur de 300.000 de euro, bani care vor fi folosiți pentru obținerea licenței, principalul obiectiv al echipei în acest moment.
De altfel, membrii DDB au reușit deja să ”stingă” aproape jumătate din datoriile clubului.
Romanian Liga I
Totul pentru salvarea de la retrogradare! Primă importantă pentru dinamoviști la meciul cu U Cluj
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Kylian Mbappe l-a sunat azi pe Florentino Perez pentru a-l anunța că rămâne la PSG
ACUM O ORĂ