Potrivit comunicatului emis de DDB, noul antrenor al lui Dinamo va fi Gigi Mulțescu, care va fi ajutat de Cornel Țălnar, fostul tehnician al "câinilor".
Sosit pe banca lui Dinamo în martie, Adrian Mihalcea a bifat doar 7 meciuri la cârma echipei, în care a înregistrat o victorie, o remiză și 5 înfrângeri. În prezent, formația din "Ștefan cel Mare" se află pe penultimul loc în playout-ul din Liga 1, cu 21 de puncte acumulate.
Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 2 ORE

Adrian Mihalcea, demis de Dinamo! Gigi Mulțescu, propus de fanii din proiectul DDB

"Board-ul DDB și-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiția ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei. Dorim să-i mulțumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania și pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situație foarte delicată a echipei.
A găsit un lot decimat, format din jucători descurajați. Cineva mai sus de poziția antrenorului va trebui să-și asume tot procesul de degradare de la echipă. Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulțescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Țălnar.", se arată în comunicatul emis de DDB.

Mulțescu, dornic s-o salveze pe Dinamo: "Nu-mi trebuie niciun ban"

"Apreciem disponibilitatea lui Gigi Mulțescu de a se implica într-un moment delicat ca acesta. Se știe despre el că a salvat și alte echipe aflate într-o situație asemănătoare. Mulțescu este cunoscut ca un antrenor scump. CV-ul său îi permite să aibă astfel de pretenții.
Răspunsul dat de Gigi Mulțescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: 'Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată.'", au scris dinamoviștii în comunicatul DDB.
Ultima oară pe banca Petrolului, Gigi Mulțescu a mai pregătit-o pe Dinamo în 3 perioade diferite: 1990/1991, 2008 și 2013.
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 3 ORE
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 4 ORE