Dinamo București se va întâlni cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu (75 de ani), într-un amical de cinci stele care va avea loc pe 27 martie, în Ucraina. Mircea Lucescu, membru de elită al programului DDB, le oferă sprijin fanilor-acționari ai lui Dinamo. Astfel, "Il Luce" s-a implicat în organizarea unui meci amical între echipa lui, Dinamo Kiev, și "câinii" din Ștefan cel Mare. Marele anunț a fost făcut pe Facebook de către fanii lui Dinamo București.
Super-duelul va avea loc pe stadionul "Olimpic" din Kiev, iar "fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenței pentru sezonul următor al clubului nostru", după cum se arată în comunicatul fanilor-acționari. Prețurile biletelor și modalitatea de a le achiziționa vor fi anunțate în curând.

Dinamo București – Dinamo Kiev, duelul de cinci stele anunțat de fanii din DDB

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 11 ORE
"Meci de gală pentru DDB!
DINAMO KIEV - DINAMO BUCHAREST
Sâmbătă, 27 martie, 2021
Campania DDB pentru licenţă continuă cu PASUL 3!
În demersul nostru am fost sprijiniţi necondiţionat de către MIRCEA LUCESCU, membru ELITE DDB şi managerul lui Dinamo Kiev, care nu mai are nevoie de nici o altă prezentare.
Mircea Lucescu se implică astfel activ în salvarea lui Dinamo, alături de suporterii săi.
Amicalul DINAMO KIEV - DINAMO BUCUREŞTI se va disputa pe data de 27 martie, anul curent, pe stadionul "OLIMPIC" din Kiev şi va reprezenta, practic:
PRIMUL MECI EUROPEAN PENTRU DDB
Fondurile strânse în urma acestui eveniment se vor îndrepta către plata licenţei pentru sezonul următor al clubului nostru.
Vom reveni în curând cu detalii despre ora de disputare, preţul biletelor, precum şi despre modalitatea de achiziţionare a lor.
ÎI MULŢUMIM pe această cale lui MIRCEA LUCESCU, pentru suportul său total! Încă o dovadă, alta, a câta!?, că sângele alb-roşu apă nu se face!", este anunţul de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM 15 ORE
Romanian Liga I
Dinamo și-a luat fundaș central! Fotbalistul a semnat astăzi cu echipa din Ștefan cel Mare
IERI LA 09:06