Conform Telekom Sport, ieri au fost testați toți angajații de la Dinamo. Aceasta a fost a 4-a serie la care au fost supuși membrii clubului din "Ștefan cel Mare". Deși testele precedente au ieșit negative, situația a devenit alarmantă astăzi, când au sosit ultimele rezultate. Sursa citată susține că magazionerul clubului a fost depistat pozitiv cu Covid-19.
În rest, jucătorii și celelalte persoane au avut rezultat negativ. Magazionerul a fost izolat imediat de oficiali într-o cameră de la stadion, iar restul lotului s-a deplasat la Săftica. Antrenamentul care trebuia să aibă loc astăzi dimineață a fost anulat

Dinamo, primul club din România care confirmă un caz pozitiv de Covid-19

Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 4 ORE
La scurt timp după anunțul respectiv, Secretarul General al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Justin Ștefan, a dezvăluit pentru DigiSport ce se va întâmpla în continuare și cum va fi afectat sezonul din Liga 1, care începe mâine.
"Este o persoană din cadrul clubului, nu face parte din cadrul personalului relevant pentru fotbal, respectiv jucători, staff tehnic, staff medical. Este urmată procedura legală, urmează să fie informată Direcția de Sănătate Publică competentă, să vedem unde a avut loc testarea. Va fi demarată o anchetă epidemiologică, se vor stabili contacții persoanei respective, iar acele persoane vor fi izolate timp de 14 zile.
Vom vedea când se termină ancheta epidemiologică pentru a decide dacă partida Dinamo - Chindia se poate disputa sau nu. Trebuie analizată varianta reprogramării. Dacă ancheta nu se termină până sâmbătă dimineață, este clar că meciul va trebui programat la o dată ulterioară.
Dacă se stabilește mai devreme că jucătorii au avut contact cu persoana respectivă, aceștia intră în izolare și partida nu se mai poate disputa. Deci avem trei situații: se termină ancheta și nu e nicio problemă, nu se finalizează ancheta în timp util sau se finalizează ancheta și există jucători care au avut contact cu persoana respectivă.
În a treia situație, Dinamo nu mai poate disputa jocul. În această situație, jucătorii ar intra în izolare timp de 14 zile, cum prevede legislația României. În cel mai rău caz vom analiza situația, pentru că avem niște alternative în acest moment.", a declarat Justin Ștefan, pentru DigiSport.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 5 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 7 ORE