Jucătorii lui Dinamo ar fi trebuit să înceapă antrenamentul de astăzi la ora 10:30, la baza de pregătire de la Săftica. Din păcate pentru formația pregătită de Adrian Mihalcea, sesiunea a fost anulată după ce magazionerul clubului
În urmă cu puțin timp, LPF a anunțat, printr-un comunicat oficial, că meciurile lui Dinamo vor fi amânate până când ancheta epidemiologică va fi încheiată.
"Liga Profesionistă de Fotbal ține să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 București ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.
Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 27 MINUTE
Având în vedere prevederile legale și regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.
Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății și până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfășurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 București.", este comunicatul emis de LPF.
Primul meci al formației din "Ștefan cel Mare" va fi sâmbătă (13 iunie), împotriva Chindiei Târgoviște. Potrivit surselor Eurosport, rezultatele anchetei vor fi comunicate mâine seară (12 iunie), motiv pentru care programul lui Dinamo ar putea rămâne neschimbat. Cu toate acestea, așa cum spune și Secretarul General al LPF, în cazul nefericit în care vor fi depistați pozitiv mai mulți membri din cadrul clubului, calendarul sezonului din Liga 1 ar putea suferi modificări.

Dinamo, primul club din România care confirmă un caz pozitiv de Covid-19

La scurt timp după anunțul care ar putea pune în pericol , mai mulți jucători dinamoviști au oferit primele declarații pentru Gazeta Sporturilor, sub protecția anonimatului:
"Ni s-a transmis că există un caz de coronavirus la Dinamo, ni s-a indicat persoana respectivă. Noi, sincer vă spunem, că am respectat protocolul de antrenamente, dar e greu de spus acum, sută la sută, dacă am intrat sau nu în contact cu el. Că am tot vorbit între noi.
Știam că ne aduce echipamentul, că-l ia. Acum, că o fi existat și altceva... La ora 17:00, avem întâlnire din nou la Săftica și ni se va spune atunci care este programul. Probabil, va trebui să rămânem în cantonament o perioadă îndelungată, vom face și alte teste. Credem că există acest pericol, de a rămâne la Săftica o perioadă mai lungă. Nu credem că vom juca etapa de sâmbătă cu Chindia! E vorba doar de feeling, nu de ceva concret. Dar probabil nu se va risca.
În acest moment, e mai multă confuzie decât frică vizavi de faptul că am fi putut fi infectați. Stai și te păzești atâtea luni și te lovește ceva din senin!", au declarat mai mulți jucători, sub protecția anonimatului, pentru Gazeta Sporturilor.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE