Ultimul sfert de finală al Cupei României s-a jucat joi seara între divizionara secundă Dunărea Călărași și Dinamo București. Echipa din capitală s-a impus cu scorul de 3-1, calificându-se în semifinale, unde mai sunt prezente Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Astra Giurgiu.
Paul Anton a reușit o dublă pentru Dinamo în prima repriză, în minutele 32 și 44, cu două reușite de excepție, un șut de la 30 de metri și o reluare din voleu, austriacul din poarta echipei lui Cristi Pustai având și el partea sa de vină. Toate acestea după un început de partidă intens, în care ambele echipe s-au întrecut în ratări, eroul primelor 10 minute fiind portarul dinamovist Eșanu, care a avut cel puțin 3 intervenții extraordinare.

Cupa României | Dunărea Călărași-Dinamo 1-3, în ultimul sfert de finală

Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 5 ORE
După pauză, Dinamo a majorat scorul la 3-0, prin Bejan, care a fost pe fază la o minge respinsă în față de portarul advers.
Dunărea Călărași a marcat golul de onoare în minutul 67, prin Fotescu, care a executat o lovitură liberă ce a păcălit pe toată lumea, inclusiv pe Eșanu. Dinamo a dominat și finalul meciului și își putea majora avantajul prin Gueye, care a ratat însă în situație de unu la unu cu portarul.
Așadar, Dinamo s-a calificat în semifinale în ciuda numeroaselor probleme pe care le are și speră în continuare că va încheia sezonul într-o notă pozitivă.
Dunărea Călărași - Dinamo: echipele de start
Dunărea: Krell - Rus, Crișan, Lopez, Sîrbu - Pușcaș - Tudoran, Cârstocea, Sava, Ciucur - Kanda
Antrenor: Cristi Pustai
Dinamo: Eșanu - Sorescu, Puljic, R. Grigore, St. Filip - V. Achim, Răuță, Anton, Fabbrini - Morsay - Gueye
Antrenor: Ionel Gane
Sursa: Mediafax
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Jucătorii echipei Dinamo sunt cu moralul la pământ! Cum a comentat Sorescu umilința cu U Craiova
ACUM 6 ORE