Dinamo are în continuare dificultăți financiare, chiar dacă clubul s-a salvat de la retrogradare în actualul sezon, iar fanii DDB, care au ținut clubul în viață în acest sezon, au confirmat această veste. Informația este acum întărită și de managerul lui Dinamo, Mario Nicolae.
Acesta din urmă a mărturisit că trupa din Ștefan cel Mare se confruntă cu probleme uriașe din punct de vedere financiar, care se ridică la datorii de ordinul milioanelor de euro. Oficial al lui Dinamo, Nicolae a transmis că încearcă acum să-i convingă pe fotbalitșii cu salarii foarte mari să renunțe la înțelegerile inițiale și să accepte noi contracte, pe care clubul chiar le poate onora.

Dinamo e cu un picior în groapă, chiar dacă s-a salvat in extremis de la retrogradare

Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
"Dinamo are datorii peste tot, de ordinul milioanelor de euro! În ultimul an datoriile au crescut mult, sunt mult, mult mai mari! Cu ajutorul DDB, al sponsorilor, se încearcă plombarea acestora. Sunt taxe către stat, salarii de plătit. Eu cred că în momentul de față, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu cel al suporterilor, se poate rezolva problema.
Ionuț Lupescu și alți oameni încearcă să ajute, dar trebuie să știe ce se întâmplă pe viitor. Ionuț Lupescu dorește să se implice activ, însă mai întâi trebuie să avem o comunicare cu partea iberică, una aproape inexistentă în acest moment", a declarat Nicolae pentru Digi Sport.
Ionuț Lupescu a făcut în urmă cu câteva zile un anunț care i-a entuziasmat serios pe fanii lui Dinamo. Fostul mare jucător al "câinilor" a declarat că este intersat să cumpere, împreună cu alți foști colegi, pachetul majoritar de acțiuni de la Pablo Cortacero, dacă acesta ar fi dispus să vândă.
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41