Dinamo are în continuare dificultăți financiare, chiar dacă clubul s-a salvat de la retrogradare în actualul sezon, iar fanii DDB, care au ținut clubul în viață în acest sezon, au confirmat această veste. Informația este acum întărită și de managerul lui Dinamo, Mario Nicolae.
Acesta din urmă a mărturisit că trupa din Ștefan cel Mare se confruntă cu probleme uriașe din punct de vedere financiar, care se ridică la datorii de ordinul milioanelor de euro. Oficial al lui Dinamo, Nicolae a transmis că încearcă acum să-i convingă pe fotbalitșii cu salarii foarte mari să renunțe la înțelegerile inițiale și să accepte noi contracte, pe care clubul chiar le poate onora.

Dinamo e cu un picior în groapă, chiar dacă s-a salvat in extremis de la retrogradare

Romanian Liga I
Bonetti contraatacă! Italianul o așteaptă pe Dinamo la tribunal: "Vor să-l demită fără să plătească"
ACUM 7 ORE
"Dinamo are datorii peste tot, de ordinul milioanelor de euro! În ultimul an datoriile au crescut mult, sunt mult, mult mai mari! Cu ajutorul DDB, al sponsorilor, se încearcă plombarea acestora. Sunt taxe către stat, salarii de plătit. Eu cred că în momentul de față, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu cel al suporterilor, se poate rezolva problema.
Ionuț Lupescu și alți oameni încearcă să ajute, dar trebuie să știe ce se întâmplă pe viitor. Ionuț Lupescu dorește să se implice activ, însă mai întâi trebuie să avem o comunicare cu partea iberică, una aproape inexistentă în acest moment", a declarat Nicolae pentru Digi Sport.
Ionuț Lupescu a făcut în urmă cu câteva zile un anunț care i-a entuziasmat serios pe fanii lui Dinamo. Fostul mare jucător al "câinilor" a declarat că este intersat să cumpere, împreună cu alți foști colegi, pachetul majoritar de acțiuni de la Pablo Cortacero, dacă acesta ar fi dispus să vândă.
Romanian Liga I
Haos fără pauză la Dinamo! Iuliu Mureșan, furios pe Dario Bonetti: "Să vă spun ce a făcut!"
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48