Continuă startul slab de sezon al lui Dinamo. Cu o echipă plină de nume noi dar și cu tânărul Măgureanu în atac alături de Nemec, câinii au început partida cu FC Botoșani din Ștefan cel Mare convingător, ratând câteva ocazii importante.
Și oaspeții au avut mai multe faze periculoase de care nu au profitat, la una dintre ele intervenind decisiv portarul Straton. Dinamo a arătat în prima repriză ca o echipă neînchegată, cu jucători care nu se cunosc între ei și care nu au avut nici pe departe timp destul pentru a se pregăti înainte de noul sezon.
Golul a venit în minutul 37 sub forma unui autogol al lui Ismael Lopez. Ghinionul spaniolului putea fi evitat dacă arbitrii ar fi sesizat poziția de offside a lui Ofosu, cel care a primit o pasă excelentă de la Babunski. Jucătorul moldovenilor era însă în afara jocului, lucru nesesizat de arbitri. Așadar după 45 de minute echilibrate, cu ocazii de ambele părți, Botoșani era echipa care conducea ostilitățile.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo e istorie! Gary Neville îl face K.O.: "Cred că e momentul să înțeleagă ce se întâmplă"
ACUM O ORĂ

Dinamo - FC Botoșani 1-1. Borja Valle a reușit un gol de senzație

Repriza secundă a început la fel ca prima: cu Dinamo în control. Marea diferență față de prima parte a fost că echipa lui Cosmin Contra a reușit să mențină acest ritm până la finalul meciului iar din punct de vedere defensiv câinii au avut parte de o repriză secundă liniștită. Botoșani nu și-a creat nicio ocazia la poarta lui Straton.
Cu toate acestea, egalarea a venit datorită unui moment de geniu al lui Borja Valle. Spaniolul a sesizat că portarul oaspeților este ieșit și a reușit un gol superb, șutând din propria jumătate cu precizie pentru a face 1-1 în Ștefan cel Mare.
Deși Dinamo a continuat atacurile și pressingul, echipa lui Contra nu a reușit să obțină victoria și rămâne cu două puncte după trei meciuri. Dinamo a făcut egal 1-1 cu Hermanstadt în prima etapă pentru ca apoi să piardă la Ploiești cu Chindia Târgoviște 0-1.

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Cupa Mondială FIFA
Singurul jucător care nu s-a bucurat la primul gol al Portugaliei. Cum a fost surprins
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Rodri, lipsit de respect față de Maroc, după eliminarea Spaniei:"Nu au oferit nimic, se apără în 11"
ACUM O ORĂ