Ionel Gane s-a arătat extrem de fericit pentru succesul echipei sale în fața marii rivale FCSB. Tehnicianul lui Dinamo a spus că rezultatul de pe tabelă este meritat, ținând cont de atitudinea și jocul prestat de elevii săi.

Dinamo - FCSB 1-0 | Ionel Gane, bucuros după calificarea în sferturile Cupei României: "Știm ce înseamnă pentru suporteri!"

Gane știe cât de mult înseamnă victoria împotriva trupei lui Toni Petrea pentru suporterii lui Dinamo:
Cupa Mondială FIFA
Turiştii de la Cupa Mondială, mult sub aşteptări. Cifrele oferite de Qatar, după 2 săptămâni
ACUM 13 MINUTE
"Este o victorie frumoasă, sunt foarte bucuros! Îmi felicit jucătorii, știu ce înseamnă victoria pentru noi și pentru suporteri. Cred că am trecut meritat de FCSB în acest meci. Chiar dacă FCSB-ul a schimbat foarte mulți jucători, noi am folosit un sistem 4-4-2 și am forțat încă din primul minut. Eșanu a intervenit foarte bine în repriza a doua și ne-am calificat.
Veneam după două înfrângeri, dar după două jocuri bune. Și cu FCSB și cu Craiova am jucat bine și nu meritam să pierdem. Și astăzi am fost mulțumit de joc, ne-am creat mai multe ocazii decât data trecută (n.r. - în meciul cu FCSB din Liga 1)", a spus Ionel Gane, la finalul meciului din Cupa României.

Dinamo - FCSB 1-0, în Cupa României! Ionel Gane, cu gândul la trofeu

"Jerry" Gane visează să aducă în "Ștefan cel Mare" Cupa României, trofeu care rămâne în continuare "un obiectiv pentru Dinamo".
Antrenorul "câinilor" a dezvăluit că nu se așteaptă ca jucătorii și staff-ul tehnic să primească vreo primă după calificarea în sferturile Cupei:
"Ar fi frumos să câștigăm Cupa. Indiferent de situația prin care trecem, Cupa rămâne un obiectiv pentru noi. Am trecut de 2 echipe bune, Viitorul și FCSB, iar acum așteptăm următorul adversar. Avem un moral bun pentru următoarele meciuri din campionat.
Chiar dacă am reușit să aducem 3 jucători, nu este ușor să schimbi echipa de la o etapă la alta. Trebuie să fiu foate atent când folosesc jucătorii tineri. Nu vom primi vreo primă și nici nu avem nevoie.", a mai spus Ionel Gane.
Dinamo și-a asigurat calificarea în sferturile Cupei României, acolo unde se aflau deja Petrolul, Dunărea Călărași, Chindia Târgoviște și U Cluj.
Cupa Mondială FIFA
Ancelotti, surprins că Ronaldo a fost rezervă cu Elveția: "Poate că încă se simte ca la 20 de ani"
ACUM 18 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique, demis de la naţionala Spaniei, după dezastrul cu Maroc. Anunţul oficial al Federaţiei
ACUM 34 MINUTE