"Câinii roșii" sunt de nerecunoscut după retrogradarea în eșalonul secund. Echipa condusă de pe margine de o legendă a clubului, Ionel Augustin, a disputat până acum două meciuri de pregătire, în fața a două echipe pe care le va întâlni și în Liga a 2-a, Concordia Chiajna și Unirea Slobozia.
Dinamo a pierdut în fața ilfovenilor cu scorul de 0-1, după golul marcat de Azdren Llullaku, într-un meci în care trupa alb-roșie nu a contat pe faza ofensivă. Astăzi, bucureștenii au pierdut la scor meciul cu Unirea Slobozia, pe terenul ialomițenilor. Gruparea condusă de Costel Enache a deschis scorul în minutul 30, grație unui șut spectaculos trimis de Ekolo.
Gazdele și-au majorat avantajul înainte de finalul primei reprize, în urma golului înscris de Golda. Asediul ialomițenilor nu s-a oprit, iar Unirea a mai marcat trei goluri în repriza secundă, autori fiind Silaghi, Rus și Afalna. Formația din Slobozia a fost susținută din tribune de 400 de spectatori.
Romanian Liga I
Nicolae Badea a dat lovitura la Dinamo! A adus un dublu campion al României cu CFR Cluj
03/08/2022 LA 10:11

Jucătorii dinamoviști, de nerecunoscut

În formația lui Dinamo s-au regăsit jucători care au activat în Liga 1 și care au experiență, precum Ehmann, Patriche, Roșu sau Lazăr, însă prestațiile lor au fost sub așteptări. "Câinii" au comis erori grave, Amzăr fiind responsabil pentru golul al treilea al ialomițenilor, aspect observat din teren și de Patriche, care l-a certat pe tânărul jucător, informează gsp.ro.
Ionel Augustin a fost la rândul lui extrem de supărat pe prestația jucătorilor săi, iar pe finalul partidei legenda clubului alb-roșu nu și-a mai putut stăpâni nevii: "Nu vă e rușine? Nu săriți la cap", a strigat fostul jucător către atacanți, transmite în continuare sursa citată.
Formația de start a dinamoviștilor: Fara – Amzăr, Ehmann, Patriche, Demici – Țone, Roșu – Lazăr, Gavrilă, Bordușanu – D. Dinu.
Dinamo în repriza a doua: Fara – Moura, Patriche, Ehamnn, Amzăr – Roșu, G. Crețu – Șutru, Bani, Florescu - Măgureanu
Fotbal
Dinu, o scenă
02/08/2022 LA 06:03
Fotbal
Burcă, măsuri dure înainte de startul lui Dinamo în campionat: "Trebuie să-i resuscitez pe jucători"
30/07/2022 LA 12:18