Într-un interviu oferit pentru DigiSport, Rică Răducanu a rememorat evenimentele din anii '80, în care fotbaliștilor le era frică să facă vreun pas greșit, pentru că exista riscul să rămână fără pașaport sau să fie trimiși direct în armată:
Nu te jucai, Dinamo îţi lua paşaportul, Steaua te băga în armată. În anii '80, Dinamo era mai periculoasă. | Rică Răducanu
Nea Rică a recunoscut că, în tinerețe, a câștigat mai mulți bani din filmele și piesele de teatru în care a jucat, decât din fotbal:
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 7 ORE
Eu sunt cunoscut peste tot, am fost un amărât şi am ajuns cunoscut peste tot, am faţă comercială! Am câştigat mai mult din teatru şi film decât din fotbal. La Teatrul Constantin Tănase am stat 10 ani, m-a luat Bibanu (n.r. actorul Dem Rădulescu). Aveam 1.000 de lei pe seară la Tănase, iar de la filmul "Totul despre fotbal" am luat cam cât o maşină la vremea aceea. | Rică Răducanu

Rică Răducanu, campion cu Rapid în 1967

Rică Răducanu a jucat la Rapid în perioada 1965-1975, devenind una dintre legendele clubului din Giulești. Nea Rică a contribuit la primul titlu de campioană cucerit de Rapid în 1967, sub comanda lui Valentin Stănescu. Alături de giuleșteni, fostul portar a mai câștigat 2 Cupe ale României, în 1972 și 1975.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 7 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 8 ORE