Echipa bucureșteană a început foarte bine partida din deplasare și a deschis scorul grație unei lovituri de cap a lui Valentin Lazăr, care a deblocat tabela în minutul al șaselea, relatează GSP. Golul înscris de mijlocașul de bandă a reprezentat doar a doua reușită a "câinilor" în partidele amicale, prima venind în meciul contra clubului FCSB 2 Academica Clinceni.
Trupa lui Ovidiu Burcă și-a majorat avantajul înainte de finalul primei reprize, când David Țone a trimis un șut care l-a învins pe portarul celor de la Plopeni. Formația gazdă a redus din handicap în minutul 65, în urma unei gafe a lui Jami Djegherif, un jucător aflat în probe la echipă, acesta pierzând mingea din poziție de ultim apărător.
Romanian Liga I
Mihai Eșanu și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Unde va juca portarul
IERI LA 09:57
Meciul nu a mai propus nicio fază de poartă periculoasă până la final, iar Dinamo a obținut astfel prima victorie din meciurile de pregătire, împotriva unei formații din Liga a 3-a. Roș-albii au jucat patru partide amicale și au înregistrat trei înfângeri și o singură victorie.
Eșecurile suferite de "câini" au venit împotriva unor echipe pe care le va întâlni și în eșalonul secund, respectiv Concordia Chiajna (0-1), Unirea Slobozia (0-5) și FCSB Academica Clincei (1-3).
Formația trimisă în teren de Burcă: Eșanu – Buleică, Țone, Dudea, Amzăr – N. Roșu, I. Roșu – Bordușanu, V. Lazăr, A. Bani – Țîră.

Trei jucători în probe la Dinamo

Partida împotriva lui Plopeni a fost un prilej pentru Burcă de a le oferi șanse celor trei jucători pe care Dinamo îi are în probe: Iulian Roșu, Jami Djegherif și Guillaume Thiry. Românul a jucat sezonul trecut la Metaloglobuz și a fost crescut de FCSB.
Djegherif a petrecut mai multe sezoane în ligile inferioare din Franța, iar Dinamo l-a luat de la International Leipzig, care joacă în eșalonul al șaselea german. Thiry este alt jucător adus de "câini" de la formația nemțească, acesta jucând pe postul de mijlocaș central.
Dinamo va mai disputa un amical împotriva altei echipe din Liga a 3-a, SC Popești Leordeni, miercuri, de la ora 10:00.
Romanian Liga 2
Dinamo vrea încă 5 transferuri! "Câinii" dau totul pentru promovarea în SuperLigă
08/08/2022 LA 20:23
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
08/08/2022 LA 18:10