Portarul de 24 de ani a postat în urmă cu puțin timp mesajul pe contul său oficial, alături de care a atașat câteva poze din perioada sa la Dinamo, atât ca junior dar și ca membru al echipei mari.
"Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări.
Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine.
Premier League
Haaland, debut perfect în Premier League, în victoria lui Manchester City pe terenul lui West Ham
ACUM O ORĂ
Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele", a scris goalkeeper-ul de bază al lui Dinamo din ultimele două sezoane.

Eșanu nu a confirmat la Dinamo

Jucătorul născut la București este un produs al academiei alb-roșilor, care a început să devină o piesă constantă în lotul "câinilor" în urmă cu doi ani. Eșanu nu a demonstrat însă niciodată că poate emite siguranță, dar situația financiară precară a lui Dinamo nu i-a permis clubului bucureștean să caute alt portar.
Citește și:
Goalkeeper-ul a gafat în numeroase partide, inclusiv în barajul disputat de Dinamo pentru un loc în Liga 1, la capătul căruia alb-roșiii au retrogradat. Eșanu a devenit recunoscut mai degrabă prin golurile pe care le-a primit, decât prin paradele avute într-un meci.
Ovidiu Burcă se va baza pe serviciile lui Denis Oncescu, care a fost titular în partida cu Progresul Spartac, dar și pe Ștefan Fara.
Romanian Liga I
CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia! Clujenii au urcat pe locul 1
ACUM O ORĂ
Premier League
Erik ten Hag, după debutul cu înfrângere la Manchester United: "Trebuia să jucăm mult mai bine"
ACUM 2 ORE