După 0-1 cu Chiajna și rușinea cu Unirea Slobozia, 0-5, Dinamo a mai pierdut un meci. Adversarul a fost și de această dată modest - FCSB Academia Clinceni -, dar băieții lui Iulian Mihăescu au arătat că au un drum lung de făcut până să devină o echipă competitivă, care să aibă vreo șansă la promovarea din liga secundă.
Dinamo a cedat cu 3-1, deși a început bine meciul, reușind să deblocheze tabela după aproximativ jumătate de oră de joc, grație lui Cătășin Țâră.

Dinamo, de nerecunoscut în repriza a doua

Romanian Liga 2
Dinamo vrea încă 5 transferuri! "Câinii" dau totul pentru promovarea în SuperLigă
IERI LA 20:23
Adversara a revenit până la pauză, prin Robert Tudor, iar în repriza secundă a avut de îndeplinit o simplă formalitate, în contextul în care Dinamo a căzut total. Mitrică a făcut o dublă în ultimele 20 de minute, semnând un nou eșec pentru "câini".
FCSB Academia Clinceni va juca, la fel ca Dinamo, în Liga a 2-a, dar asta datorită unei circumstanțe favorabile. Academica Clinceni - care a dispărut între timp - a retrogradat în liga a 3-a, dar noul satelit al FCSB i-a luat locul în liga secundă, obținând licența.
Echipa de start a lui Dinamo
  • Eșanu - Moura, Țone, Dudea, Amzar - Neluț Roșu, Iulian Roșu - Bordușanu, Geani Crețu, Lazăr - Țâră
În repriza a doua, stafful tehnic al "câinilor" a schimbat mult, dar cei intrați au făcut o partidă foarte slabă. Așa a arătat Dinamo în repriza a doua cu FCSB Academia Clinceni:
  • Fara - Buleică, Dudea, Dragomir, Demci - Iulian Roșu, Neluț Roșu - Bordușanu, Bani, Lazăr - Dinu
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
IERI LA 18:10
Romanian Liga I
Nicolae Badea a dat lovitura la Dinamo! A adus un dublu campion al României cu CFR Cluj
03/08/2022 LA 10:11