CFR Cluj a intrat deja în emoțiile competiției, după victoria din Malta, cu Floriana, din turul 1 preliminar, scor 2-0. Mike Cestor și Cătălin Golofca au adus victoria ardelenilor, după golurile din repriza secundă. Înainte de confruntarea direct, Damir Krznar (48 de ani), antrenorul secund al campioanei Croației, a găsit punctele tari ale trupei lui Dan Petrescu.
Oficialii lui Dinamo Zagreb au urmărit cu atenție victoria campioanei României din Malta, 2-0 cu Floriana, în turul I preliminar al UEFA Champions League și au putut trage câteva concluzii înainte de meciul direct de miercuri: "Nu cred că meciul din Malta reflectă adevărata imagine a lui CFR Cluj. Au jucat pe gazon artificial și știm că mereu apar probleme când nu ești obișnuit cu suprafața. S-a văzut că au fost anumite probleme de organizare a jocului, dar și că sunt o echipă mult mai bună decât Floriana. Au avut inițiativa tot jocul, cu excepția poate a ultimelor 10 minute, dar în final au mai marcat o dată", a declarat Krznar conform germanijak.hr.

Dinamo Zagreb, emoții înainte de duelul direct cu CFR Cluj

Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 16 ORE
"Sunt extrem de puternici după pauză, asta este marea lor calitate și nu a fost vizibilă doar în acest meci. Trebuie să fim atenți la atacurile lor de după pauza. De asemenea, sunt și o echipă foarte muncitoare cu o linie defensivă solidă și o reacție bună pe mingile pierdute. Numărul lor 10, Ciprian Deac, iese în evidență. Este cel care organizează jocul, totul se întâmplă în jurul lui. Are pase bună și un ritm bun", a concluzionat Krznar.
Partida dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb va avea loc miercuri, de la ora 21:00. Partida se joacă într-o singură manșă, astfel că CFR Cluj poate profita de avantajul terenului propriu pentru a ajunge în turul 3 preliminar din UEFA Champions League. Eliminarea în turul 2 ar trimite-o pe CFR Cluj în turul 3 preliminar din Europa League.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01