În vârstă de 21 de ani, Nico Ali Walsh, nepotul legendarului Muhammad Ali, își va face debutul în boxul profesionist. Antrenat de Sugarhill Steward, cel care îl antrenează și pe Tyson Fury, Nico Ali Walsh va debuta în această noapte în Oklahoma, acolo unde îl va înfrunta pe Jordan Weeks.
Meciul dintre Walsh și Week va fi la categoria mijlocie, făcând parte din undercard-ul galei a cărui main event este lupta dintre Andrew Moloney și Joshua Franco. Promoterul meciurilor lui Nico este Bob Arum, cel care a fost promoterul lui Muhammad Ali în 27 de meciuri ale sale, inclusiv a celebrului "Thrilla în Manilla".
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 4 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199160.png

Nico Ali Walsh: "Încerc să îmi fac bunicul mândru"

Înaintea meciului de debut în boxul profesionist, Ali Walsh a vorbit despre ce reprezintă pentru el și pentru familia lui acest moment: "Presiunea vine din dorința de a performa cât mai bine și de a continua moștenirea bunicului meu. Presiunea vine din partea familiei, nu din afară. Încerc să îmi fac familia mândră, să îmi fac bunicul mândru", le-a spus acesta celor de la Sky Sports.
De-a lungul timpului, lui Walsh i s-a spus că este imposibil să calce pe urmele bunicului său, părinții săi nedorind ca acesta să aleagă boxul: "Mama și tata nu au vrut să mă implic în vreun sport de contact, cu atât mai puțin în box. Toată lumea m-a atenționat despre cât de lung și greu este acest drum. Familia mi-a spus să o iau pas cu pas și să văd cum mă simt. Am tot continuat iar acum cred că sunt surprinși că sunt încă pasionat de box", a mai spus Walsh.
Tânărul boxer a vorbit și despre bunicul său, considerat cel mai mare boxer al tuturor timpurilor: "Îi plăcea să se urmărească și îi plăcea să mă urmărească și pe mine. Era amuzant să mă uit la meciurile lui împreună cu el. Nu eram născut când lupta, dar am auzit mai multe povești. Aveam impresia că sunt doi oameni total diferiți atunci când urmăream meciurile lui. O față a lui pe care nimeni nu o știe? Cea de bunic iubitor care avea mereu grijă de tine, pe care puteai să o vezi doar dacă erai la masa de Ziua Recunoștinței", a mai spus Walsh.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 4 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 4 ORE