Organizatorii de la Australian Open iau măsuri în cazul în care turneul de la Melbourne nu va putea fi ținut în condiții normale în ianuarie 2021. CEO-ul turneului, Craig Tiley, spune că se pregătesc și pentru varianta în care jucătorii din alte țări vor fi nevoiți să intre în carantină pentru a participa sau ca ediția din 2021 să se dispute fără spectatori.
Există atât de multă incertitudine cu ceea ce se va întâmpla în următoarea lună, nu mai vorbim despre ce va fi peste 8 luni. Aceste vremuri extraordinare dictează necesitatea unei planificări detaliate și explorarea multor variante. Trebuie să ne pregătim pentru un mediu schimbat. Desigur că sperăm că vom trece de COVID-19 rapid și în siguranță. Dar nu știm care dintre actualele măsuri folosite pentru a stopa răspândirea infecției vor exista pe termen lung
De exemplu, cu o asemenea dependență legată de călătoriile internaționale ne gândim la ce am fi nevoiți să facem dacă jucătorii vor trebui să stea în carantină înainte să le fie permis să se plimbe în siguranță în Australia. Un alt exemplu este legat de situația în care întâlnirile în masă nu vor fi permise sau restricționate, atunci ne gândim să ținem un eveniment doar pentru operatoriiTV. Sunt doar dintre cele două scenarii pe care trebuie să le examinăm | Craig Tiley, CEO Australian Open
Tenis
Simona Halep a anunțat că s-a recuperat în totalitate după accidentare: "Deja pot să alerg!"
07/04/2020 LA 06:20

Calculele făcute de ATP și WTA

Până la Australian Open, discuțiile continuă cu privire la sezonul 2020. Șefii ATP și WTA au declarat luni că lucrează împreună la moduri prin care pot definitiva un nou calendar de turnee pentru acest an. Printre variantele luate în considerare este mutarea turneelor amânate în săptămâni care au deja alte evenimente sau prelungirea sezonului dincolo de luna noiembrie când s-ar încheia în mod normal.
Tenisul este suspendat până cel puțin 15 iulie din cauza pandemiei de COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 11 ORE
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 11 ORE