Fotbalul din ultimii ani a fost dominat de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, care se află în fruntea multor topuri interesante. Cu toate astea, cele două staruri, care se află printre cei mai buni marcatori din toate timpurile, nu sunt în acest moment în clasamentul celor mai buni 10 executanți de lovituri libere.
Cei de la Mundo Deportivo au prezentat în această săptămână ierarhia fotbaliștilor care au înscris de cele mai multe ori din lovitură liberă. Acest top este dominat de jucători din America de Sud, doar doi europeni aflându-se printre cei mai buni 10 sportivi.
Podiumul este dominat de brazilieni. Liderul ierarhiei este Zico, care a reușit 101 goluri din lovituri libere, urmat de Juninho Pernambucano, cu 76 de goluri, și de Pele, care a înscris de 70 de ori din lovitură liberă.
Premier League
Manchester United încearcă o lovitură de grație, după ce Ronaldo și-a manifestat dorința de a pleca
ACUM 21 MINUTE
În top 10 se mai află alți 3 brazilieni și doi argentinieni, printre care se remarcă Ronaldinho și Maradona, în timp ce Lionel Messi și Cristiano Ronaldo ocupă abia locurile 11 și 12, având 58, respectiv 57 de goluri marcate din lovituri libere.
Cei doi jucători de la PSG și Manchester United sunt singurii din partea superioară a clasamentului care sunt în continuare în activitate, ceea ce înseamnă că ar putea cu ușurință să pătrundă în top 10 până la finalul carierelor lor.
Citește și:

Top 10 executanți de lovituri libere

https://i.eurosport.com/2022/06/11/3391011.png
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
30/06/2022 LA 14:03
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
25/06/2022 LA 19:29