Liverpool a câștigat Champions League, iar acum face un sezon istoric, care se va încheia cu un titlu așteptat de 30 de ani. Băieții lui Klopp sunt neînvinși în campionat din ianuarie anul trecut, iar tehnicianul german nu are cum să fie altfel decât un antrenor fericit. Asta și pentru că echipa sa a trecut peste orice indisponibilitate și și-a păstrat forma impresionantă.
Liverpool dispune de o serie de jucători world class - Alisson, Van Dijk, Alexander Arnold, Robertson, Henderson, Salah, Mane sau Firmino -, însă McAteer e convins că doar absența unuia din primii doi influențează decisiv jocul echipei. Van Dijk a avut norocul să fie ferit de accidentări, însă portarul brazilian a avut o perioadă destul de lungă pe tușă, în toamnă, când a fost înlocuit cu brio de Adrian. Totuși, fostul mijlocaș e de părere că absența unuia din cei doi e mai greu de surmontat pentru Klopp decât indisponibilitățile lui Salah, Mane sau Firmino.
"Sunt doar doi jucători în actualul lot al lui Liverpool care sunt de neînlocuit: Virgil Van Dijk și Alisson. Scoateți-l pe oricare dintre aceștia din echipă și veți vedea cum formația e instantaneu mult mai slabă. Dacă veți scoate oricare alt jucător din primul "11", e o altă poveste. Asta în ciuda faptului că eu sunt un mare fan al lui Jordan Henderson. Dar Jurgen Klopp are atât de multe variante bune pe toate celelalte posturi, încât Liverpool își permite să piardă jucători cheie,cu excepția celor doi", a spus McAteer, citat de anfieldwatch.co.uk.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Cu cine s-a înțeles Liverpool
ACUM 2 ORE
Liverpool joacă în această etapă pe terenul codașei Watford, iar Klopp are aproape tot lotul valid. Din primul "11" va lipsi doar căpitanul Jordan Henderson, accidentat în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor, cu Atletico Madrid. Mijlocașul va mai lipsi două sau trei săptămâni din echipa de start a "cormoranilor".
Partida Watford - Liverpool e azi, de la 19:30, în direct pe Eurosport 1 și pe Eurosport Player.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 3 ORE
Premier League
Real Madrid, în corzi! Marea țintă a lui Perez, după ratarea lui Mbappe, a ales Liverpool
ACUM 5 ORE