Ziua de luni a fost zguduită de o veste teribilă: la doar 43 de ani, Martin Tudor, fostul mare portar, a trecut în neființă după un infarct. Medicii de pe ambulanță au sosit imediat la domicilul acestuia, dar, în ciuda faptului că au făcut tot ce a depins de ei pentru a-i acorda primul ajutor, pacientul nu a putut fi salvat.
Imediat, mulți fani ai Stelei s-au mobilizat, în tentativa de a merge la înmormântare, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe fostul mare jucător. Doar că inițiativa acestora a fost curmată imediat: autoritățile au anunțat că înmormântarea nu va fi una obișnuită, din cauza pandemiei de COVID-19.
Concret, la ceremonia funerară vor avea dreptul să asiste doar doi membri ai familiei lui Tudor.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM O ORĂ
Inițial, rudele voiau să îi ducă trupul neînsuflețit la Avrig, locul unde s-a născut, pentru a-l înmormânta acolo, însă pentru moment solicitarea a fost respinsă din aceleași cauze. Astfel, cel mai probabil Martin Tudor va fi înmormântat la Reșita.
De-a lungul carierei de jucător, Martin Tudor a apărat la Olimpia Satu Mare, Jiul Petroşani, Steaua, CFR Cluj şi U Cluj. Cea mai bună perioadă a traversat-o la echipa bucureşteană, unde a câştigat două titluri de campion, în sezoanele 2000/2001 şi 2004/2005.
După retragere, Tudor a fost antrenor cu portarii la mai multe echipe, precum FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reşiţa, FC Voluntari, Sportul Snagov sau chiar naţionala României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 2 ORE
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM 2 ORE