Clubul italian la care este îmrpumutat portarul Ionuț Radu a testat în jur de 60 de persoane din anturajul echipei și a anunțat că două dintre testele fotbaliștilor au ieșit pozitiv, fără a îi numi pe aceștia. Cei doi au intrat direct în izolare.Portarul Ionuţ Radu este legitimat în prezent la Parma, sub formă de împrumut de la Inter Milano.
“La finalul examinărilor, toți membrii echipei au avut rezultate negative pentru cele două testări realizate într-un interval de 24 de ore, mai puțin doi fotbaliști care au fost pozitivi la primul test, iar negativi la al doilea. Atleții - amândoi într-o condiție fizică excelentă și asimptomatici - au fost plasați imediat în carantină și vor fi monitorizați constant”, se arată în comunicatul emis de Parma.

Echipele din Serie A pot reveni la antrenamentele colective

Liga
Ionuț Radu, dorit în Spania de o echipă calificată în cupele europene! Ce club negociază cu Inter
22/06/2021 LA 11:00
În Italia, pe 18 mai urmează să se ridice o nouă serie de restricții, iar echipele din Serie A pot reveni la antrenamentele colective. În acest moment, premierul italian Giuseppe Conte nu este 100% sigur de reluarea campionarului și a cerut mai multe garanţii înainte de întoarcerea fotbalului în Italia, întrerupt din 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Cluburile italiene, care au anunţat că sunt de acord ca sezonul să se reia pe 13 iunie, au putut reîncepe antrenamentele individuale pe 4 mai, iar de luni urmează să revină la antrenamentele colective.
Nu toți jucătorii din Serie A sunt de acord cu reluarea competiției. Damiano Tommasi, președintele Asociației Jucătorilor din Italia, a declarat: “Vocea jucătorilor nu e luată suficient în considerare. Dacă revenim la antrenamente și la meciuri, nu vom putea respecta protocolul sanitar. Nu toate cluburile au infrastructura necesară. Nu are nici un sens să riscăm acum să începem când totul se poate opri imediat. Ce se întâmplă dacă un jucător e testat pozitiv?!”
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
"Aproape sigur va fi titular!" Ionuț Radu, aproape de despărțirea de Inter! Unde ar putea ajunge
14/06/2021 LA 13:49
Serie A
Ionuț Radu a debutat în acest sezon pentru Inter: "Am fost pregătit. Muncesc mereu pentru asta"
09/05/2021 LA 05:35