Mijlocașul german Julian Weigl și sârbul Andrija Zivkovic au fost loviți de bucăți de geam și au fost îngrijiți de staff-ul medical al clubului la baza de antrenamente. Clubul a confirmat că ambii jucători au fost transportați la spital ca măsură de precauție.
Incidentul a avut loc pe autostradă, între Estadio da Luz și baza de antrenamente Seixal a echipei, la marginea Lisabonei. Echipa se întorcea de la primul meci în Primeira Liga după trei luni, partidă care s-a încheiat la egalitae, 0-0, cu Tondela.
”Benfica condamnă acest eveniment. Facem apel la autorități să facă toate eforturile pentru a ne ajuta să identificăm infractorii responsabili pentru așa ceva”, se arată într-un comunicat al clubului.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Nistor după remiza cu Chindia, după 2 săptămâni de pauză: "Trebuie să ne odihnim"
ACUM 5 ORE
Liga Portugal a numit evenimentul drept ”un atac al lașilor”: ”Este absolut inacceptabil ca astfel de evenimente să aibă loc în societate. Este important să precizăm că cei vinovați de astfel de fapte nu sunt fani ai fotbalului, ci infractori care vor fi trași la răspundere”.
Este a doua oară când Weigl trece printr-un atac asupra autocarului în care se află. Jucătorul de 24 de ani se afla în autocarul Borussei Dortmund când acesta a fost ținta unor dispozitive explozive înaintea meciului din UEFA Champions League cu Monaco din 2017.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Benfica, campioana en-titre din Portugalia, a ratat oportunitatea de a trece peste rivalii de la Porto după un egal dezamăgitor. Meciul s-a jucat cu porțile închise, însă mai mulți fani s-au adunat în afara stadionului pentru a susține echipa.
Fotbal
Un fan american, scos din stadion la meciul cu Iran! Motivul pentru care a fost "săltat" imediat
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Anglia și SUA își continuă aventura în Qatar! Se cunosc deja primele două optimi de la Mondial
ACUM 6 ORE