După ce Alex Sandro și Cuadrado au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, serviciul de sănătate publică din Torino nu exclude blocarea plecarea bianconerilor spre Milan dacă alt caz este descoperit până la momentul plecării. Roberto Testi, directorul departamentului de prevenție, a vorbit deschis despre ce urmări ar putea avea loc în cazul în care în lotul lui Pirlo vor mai fi descoperite și alte cazuri.
"Compania a anunțat imediat existența celor două cazuri, dar în acest moment, pentru că toți ceilalți sunt negativi, nu putem vorbi despre o izbucnire a unui focar. Dacă ar exista cazuri noi și o răspândire accelerată în lor, pentru prevenția jucătorilor, am fi nevoiți să intervenim și să blocăm plecarea lor la Milan. Deocamdată suntem la ani lumină de o astfel de situație", a explicat el, potrivit Gazzetta dello Sport.

Derby-ul Milan – Juventus, în pericol

Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Cuadrado este al șaptelea jucător infectat cu coronavirus de la campioana Italiei de când a debutat pandemia, Paulo Dybala fiind printre primii care s-au confruntat cu boala. Nici Cristiano Ronaldo nu a fost "iertat" de boală. Dacă la Dybala a durat mai mult vindecarea, la Ronaldo s-a produs rapid.
Se fac totuși eforturi mari pentru ca derby-ul AC Milan – Juventus să se joace în condiții de siguranță. Matteo Marnati, un alt oficial implicat în lupta anti-COVID, a asigurat că se face tot posibilul pentru ca super-duelul din această seară să aibă loc: "Milan - Juventus se va juca. Interesul nostru este ca autoritățile din sport să se ocupe de această situație. Nu există momentan o situație care necesită intervenția autorităților de sănătate din Torino. Îi pot asigura pe fani că meciul se va disputa".
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28
Serie A
Inter le-a luat Cupa, Juventus vrea să-l ia pe Perisic! Ce club de top mai e interesat de croat
17/05/2022 LA 14:16