Fostul internațional francez Jean-Pierre Adams a decedat la vârsta de 73 de ani. Fotbalistul, care a adunat 22 de prezențe în tricoul naționalei Franței între 1972 și 1976, era în comă de pe data de 17 martie 1982.
Atunci, Adams trebuia să facă o operație de rutină la genunchi, însă i s-a administrat o doză aproape letală de anestezic, suferind leziuni cerebrale în urma cărora nu și-a mai revenit.
Jean-Pierre Adams, născut în Dakar, a evoluat de-a lungul carierei la Nimes, Nisa și PSG, aceștia din urmă prezentându-și condoleanțele pe contul de Twitter astăzi.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 7 ORE
Adams a fost îngrijit în ultimii 40 de ani de soția sa, într-o locuință construită special pentru a-i oferi cele mai bune condiții. Bernadette, cea care i-a rămas alături în cele mai grele momente, a vorbit în urmă cu câțiva ani despre starea fostului fotbalist.
"Jean-Pierre simte, miroase, aude, tresare când un câine latră. Dar el nu poate vedea. Am senzația că timpul s-a oprit în loc pe 17 martie 1982.
Nu există modificări, nici bune, nici rele, în condiția lui. Deși nu are nevoie de asistență respiratorie, el rămâne în stare vegetativă. Am fost la o întâlnire cu un neurolog specializat în leziuni cerebrale de la spitalul din Nimes.
Testele și examinările pe care i le-au făcut la spital au confirmat daune semnificative. Au fost multe leziuni la nivelul creierului. Dar el nu îmbătrânește, doar i-au apărut câteva fire albe", a declarat în trecut soția lui Jean-Pierre Adams.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 7 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 7 ORE