Articol scris de Daniel Ișvanca
Cu 260 apariții între buturile lui Rangers, Goram a câștigat de 5 ori titlul de campion cu echipa de pe Ibrox, trei cupe ale Scoției și două Supercupe.
Într-un sondaj făcut în anul 1999, acesta fusese declarat cel mai bun portar din istoria clubului. Mai mult decât atât, Goram a fost și un adevărat stâlp în naționala Scoției, pentru care a jucat în 43 partide, începând cu anul 1985.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, devastat după victoria din Conference League! Și-a pierdut unul dintre atacanți
ACUM 7 ORE
În afară de Rangers, a mai câștigat un singur trofeu în cariera sa, Premier League, în scurta sa aventură pe Old Trafford.

Andy Goram a decedat la numai 58 de ani

Andy Goram fusese diagnosticat cu necruțătoarea boală chiar luna trecută, când s-a depistat că afecțiunea este în fază terminală. Fostul mare goalkeeper a refuzat chimioterapia, după ce i s-a spus că îi va oferi doar încă 12 săptămâni de viață.
"Să fac chimioterapie și să fiu în agonie pentru a primi 3 în plus, cu o calitate a vieții zero? Nu, mulțumesc. Chimioterapia nu face parte din meniu. Durerea mea este gestionabilă. Încă pot să merg să-mi văd prietenii și cluburile de suporteri și să fiu în continuare eu", spunea Goram în urmă cu aproximativ o lună, conform Daily Mail.
UEFA Europa Conference League
Mirel Rădoi, prima reacție după debutul la Craiova: "Felicitări lui Balint și staff-ului său!"
ACUM 7 ORE
UEFA Europa Conference League
Cine este NK Maribor, adversara celor de la CFR Cluj din play-off-ul Conference League
ACUM 7 ORE