În ciuda faptului că Serbia este dată drept exemplu de urmat în contextul pandemiei de coronavirus, tot mai multe cazuri de îmbolnăvire sunt raportate în această țară. Ultima victimă a virusului Sars-Cov-2 estefostul preşedinte al federaţiei de fotbal din Serbia, Ilija Petkovic.
Petkovic a fost în trecut președintele Federației de Fotbal din Serbia și a jucat pentru naționala Iugoslaviei în perioada 1968-1974. Mulți ani a fost căpitan al clubului belgian OFK Beograd și a fost unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile pentru această echipă. În 1971-1972 a jucat pentru clubul uruguayan Peñarol și a petrecut trei ani la FC Troyes, în Franța.
Din postura de antrenor, a pregătit naționala Serbiei și a Muntenegrului în intervalul 2003-2006. De asemenea, de-a lungul carierei a mai condus din postura de principal formații precum PAOK Salonic, Servette, OFK Beograd sau Al Ahli.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 3 ORE

Ilija Petkovic, confirmat pozitiv cu coronavirus

Deși situația părea sub control la vecinii sârbi, ultimele zile au fost guvernate de tensiuni uriașe pe plan medical, asta pentru că numărul îmbolnăvirilor a crescut. De altfel, scandalul din tenis a pornit de la Adria Tour, turneu organizat de liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, care a fost ulterior confirmat pozitiv cu coronavirus.
În Serbia au fost înregistrate 13,792 de cazuri de la începutul pandemiei de coronavirus, dintre care 267 de decese și 12,338 de vindecați. În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 277 de noi cazuri de infectare.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 4 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 5 ORE