Pandemia de COVID-19 care a lovit întreaga lume în ultima lună a infectat 1.3 milioane de oameni. Spania este una dintre cele mai afectate țări iar fotbalul nu este imun. Toate campionatele și-au suspendat sezonul pe perioadă nedeterminată, neavând certitudinea când vor putea fi reluate.
Însă absența fotbalului nu este cel mai rău lucru, ci tragediile care au lovit întreaga lume. Manchester City a anunțat luni seară că mama lui Pep Guardiola, Dolors Sala Carrio, a murit la 82 de ani din cauza infecției cu coronavirus.
Familia Manchester City este devastată să anunțe moartea mamei lui Pep, Dolors Sala Carrio, în Manres, Barcelona după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus. Avea 82 de ani | Manchester City
Fotbal
Unul dintre cei mai mari antrenori din istorie, Radomir Antic, a murit
07/04/2020 LA 04:32
Pep Guardiola a fost unul dintre oamenii din fotbal implicați în lupta cu pandemia, donând 1 milion de euro către spitalele din Spania, acolo unde au fost înregistrate peste 13.000 de decese.
Vestea morții mamei lui Pep Guardiola a îndurerat lumea fotbalului, cluburi precum Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Manchester United, dar și jucători precum Benjamin Mendy și Kevin De Bruyne au trimis mesaje de condoleanțe familiei lui Pep Guardiola.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
ACUM 15 ORE
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59