Conform Sky Sports, există o posibilitate foarte mare ca el să plece în această vară de la Ajax, însă în același timp van de Beek se simte fericit la echipa din capitala Olandei. În mai, președintele lui Ajax, Edwin van der Sar, a confirmat că i se va permite să plece, dar doar pentru prețul corect.
Van de Beek a fost aproape să ajungă la Real Madrid înainte de pandemia de coronavirus, însă el nu a efectuat vizita medicală și nici nu a semnat un acord cu clubul.

Van de Beek vrea în Premier League

Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM O ORĂ
Astfel, Donny van de Beek își dorește un transfer în Premier League, însă Ajax nu a primit deocamdată nicio ofertă oficială în acest sens. Clubul dorește ca această afacere să fie finalizată până la începerea noului sezon din Olanda. Ajax va debuta pe 13 septembrie împotriva celor de la Sparta Rotterdam.
Contractul lui Van de Beek cu Ajax expiră în iunie 2022.
În iunie, antrenorul lui Ajax, Erik Ten Hag, a confirmat că Van de Beek, Nicolas Tagliafico și Andre Onana ar putea părăsi clubul în această vară: ”Perioada de transferuri va începe în august. Valoarea jucătorilor va fi puțin mai mică, dar nu semnificativ. Avem deja acorduri cu Andre Onana, Donny van de Beek și Nicolas Tagliafico, dar vom vedea ce va fi. Pentru Onana și Van de Beek încă un an la Ajax ar putea fi o variantă”.
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Final de sezon pentru Ianis Hagi! Mijlocașul, operat la ligamentele încrucișate
ACUM O ORĂ