Articol scris de Alexandru Iuga
Născut la Zalău, Goga a îmbrăcat pentru prima dată tricoul Universității Cluj, la vârsta de 10 ani, iar în anul 2003 a debutat pentru echipa mare. Acesta a fost determinant în campania de promovare a echipei în sezonul 2006/2007. U Cluj, însă, a retrogradat imediat, în primăvara lui 2008. Deși echipa terminase pe ultimul loc, totuși, Dorin Goga, a avut un sezon extraordinar, în care a reușit să marcheze 8 goluri în 31 de meciuri, cel mai bun jucător al Șepcilor Roșii în acel sezon.

Plecarea de la U Cluj

Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
IERI LA 13:35
După plecarea de pe Ion Moina, Goga, nu a avut performanțe foarte mari, deși a fost un fotbalist foarte talentat. Acesta s-a transferat în 2008 la Timișoara, de unde, în 2010, a reușit să își facă debutul în echipa națională. De la Timișoara, a plecat în 2012 la Rapid, unde a stat doar 6 luni, plecând pe 30 ianuarie 2013 în Israel, la Hapoel Ramat Gan, unde a reușit să câștige Cupa Israelului. După 6 luni la Hapoel, a plecat în Georgia, la Dinamo Tbilisi, unde a reușit să câștige Cupa Georgiei. Acestea au fost singurele trofee din cariera lui Dorin Goga. După experiența din Georgia, acesta a mai trecut pe la HRB Yiteng(China), AȘA Târgu-Mureș și ACS Poli Timișoara.

Revenirea acasă, pe Cluj Arena

In 2016, Goga a revenit acasă, la Universitatea Cluj, alături de George Florescu,Calin Albuț, Octavian Abrudan sau Gabi Giurgiu, ca să pună umărul la reconstrucția clubului. U Cluj a fost foarte aproape sa promovoze, acum 2 sezoane, când au pierdut barajul cu FC Hermannstadt, 0-2 pe Cluj Arena si 1-0 la Sibiu, gol marcat chiar de Dorin Goga.
Goga a evoluat timp de aproape 2 decenii în tricoul Șepcilor Roșii, în nu mai puțin de 227 de meciuri, reușind să înscrie 107 goluri. Sălăjeanul Dorin Goga, a fost un adevărat simbol pentru U Cluj, și va rămâne pentru totdeauna în amintirile suporterilor, alături de jucători precum Mihai Adam, Zoltan Ivansuc, Dan Anca și mulți alții.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
IERI LA 10:23
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
26/05/2022 LA 14:46