După un an în care a stat departe de fotbal, Dorinel Munteanu s-a întors în antrenorat, fiind numit oficial la Oțelul Galați. Astfel, la 10 ani distanță de la câștigarea titlului în Liga 1 cu echipa de la malul Dunării, Dorinel Munteanu revine la Galați.
"SC Oțelul Galați anunță revenirea celui mai titrat antrenor din istoria clubului roș-alb-albastru, Dorinel Munteanu. Clubul nostru și antrenorul care a obținut titlul de Campion al României și Supercupa României cu Oțelul în 2011 au ajuns la o înțelegere contractuală ce se va întinde pe durata a trei sezoane competiționale." - se arată în comunicatul oficial de pe site-ul clubului Oțelul Galați.

Dorinel Munteanu s-a întors la Oțelul Galați

Cupa Mondială FIFA
Dorinel Munteanu și-a ales favorita pentru Mondialul din Qatar! "O echipă din Europa se va impune"
13/11/2022 LA 14:24
Dorinel Munteanu va avea cu totul alte obiective la Oțelul față de cele din primul său mandat. Atunci, în cei 3 ani petrecuți pe banca moldovenilor antrenorul ajuns la 53 de ani a câștigat 2 trofee: titlul în sezonul 2010-2011 și Supercupa României în 2011.
Acum, Oțelul se află în Liga a 3-a, acolo unde a rămas după ce a pierdut barajul de promovare în liga secundă cu Dacia Unirea Brăila. Echipa gălățeană a fost condusă în stagiunea precedentă de Petre Grigoraș, dar acesta a plecat după ratarea obiectivului.
În cei 9 ani care au trecut de când Dorinel Munteanu pleca de la Oțelul, acesta a mai antrenat alte echipe din țară, dar a avut și câteva experiențe în străinătate. Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, FK Qabala, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna și CSM Reșița sunt echipele pregătite de Dorinel în ultimii ani, de ultima dintre ele despărțindu-se în vara anului trecut.
Romanian Liga I
Ciobotariu nu ar fi primul antrenor de la FCSB cu trecut dinamovist! Ce performanțe au reușit restul
02/11/2022 LA 11:52
Romanian Liga I
Regele și Briliantul, egal spectaculos în Giulești! Rapid, gol anulat de VAR înainte de final
21/10/2022 LA 19:37