După un an în care a stat departe de fotbal, Dorinel Munteanu s-a întors în antrenorat, fiind numit oficial la Oțelul Galați. Astfel, la 10 ani distanță de la câștigarea titlului în Liga 1 cu echipa de la malul Dunării, Dorinel Munteanu revine la Galați.
"SC Oțelul Galați anunță revenirea celui mai titrat antrenor din istoria clubului roș-alb-albastru, Dorinel Munteanu. Clubul nostru și antrenorul care a obținut titlul de Campion al României și Supercupa României cu Oțelul în 2011 au ajuns la o înțelegere contractuală ce se va întinde pe durata a trei sezoane competiționale." - se arată în comunicatul oficial de pe site-ul clubului Oțelul Galați.

Dorinel Munteanu s-a întors la Oțelul Galați

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Se împlinesc 24 de ani de la ultima prezență a României la turneul final al Campionatului Mondial
14/11/2021 LA 20:54
Dorinel Munteanu va avea cu totul alte obiective la Oțelul față de cele din primul său mandat. Atunci, în cei 3 ani petrecuți pe banca moldovenilor antrenorul ajuns la 53 de ani a câștigat 2 trofee: titlul în sezonul 2010-2011 și Supercupa României în 2011.
Acum, Oțelul se află în Liga a 3-a, acolo unde a rămas după ce a pierdut barajul de promovare în liga secundă cu Dacia Unirea Brăila. Echipa gălățeană a fost condusă în stagiunea precedentă de Petre Grigoraș, dar acesta a plecat după ratarea obiectivului.
În cei 9 ani care au trecut de când Dorinel Munteanu pleca de la Oțelul, acesta a mai antrenat alte echipe din țară, dar a avut și câteva experiențe în străinătate. Dinamo, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, FK Qabala, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna și CSM Reșița sunt echipele pregătite de Dorinel în ultimii ani, de ultima dintre ele despărțindu-se în vara anului trecut.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Germania-România | Dorinel Munteanu, realist înainte de partida de la Hamburg: "Șansele sunt reduse"
08/10/2021 LA 14:24
Fotbal
Betfair și CFR Cluj continuă campania #MomenteLegendare prin marcarea campaniei Intertoto 2005
15/07/2021 LA 08:05