Bașcanii turci i-au făcut pe plac antrenorului român care a insistat în ultima vreme pentru un trasfer definitiv al lui Maxim, după ce aceste fusese împrumutat în a 2-a parte a sezonului trecut.
https://i.eurosport.com/2017/10/19/2189822.jpg

900.000 de mii de € pe an pentru Maxim

Fotbal
Forster, parada sezonului, în fața lui Sterling, în Southampton - City
ACUM 11 MINUTE
Alexandru Maxim și-a încheiat aventura în Germania și a semnat cu turcii de la Gaziantep. Maxim și-a regăsit forma care l-a consacrat după ce a fost împrumutat în Turcia la echipa lui Șumudică, iar românul a decis să-și rezilieze contractul cu Mainz și să semneze pe 2 sezoane cu Gaziantep.
Mijlocașul mai avea un an de contract cu formația din Bundesliga, dar a preferat să semneze cu formația lui Șumudică, unde conform presei din Turcia va încasa un salariu de 900.000 de mii de € pe an.
Românul, cotat la 2,3 milioane de € de trasfermarkt.com, a avut evoluții excelente în a doua parte a sezonului din Turcia, marcând 7 goluri și dând 2 pase decisive în cele 15 apariții pentru Gaziantep.
https://i.eurosport.com/2020/08/03/2859326.jpg

Șumudică vrea mai mult de la noul sezon

Formația antrenată de Șumudică a fost una dintre revelațiile sezonului trecut din Turcia. În calitate de echipă nou-promovată, Gaziantep a terminat pe locul 8, dar antrenorul român a declarat recent că are speranțe ca în sezonul viitor echipa să progreseze și mai mult, dacă va reuși să se întărească în această vară.
"Ne dorim să rezolvăm cât mai multe transferuri. Avem pe listă atât jucători turci, cât și străini. Vrem să îi aducem cât mai repede, ne vom despărți şi de anumiți jucători. Vrem să continuăm cu Alexandru Maxim și Olarenwaju Kayode. Negocierile continuă în acest moment. Cred că putem reuși și mai multe sezonul viitor dacă rezolvăm transferurile pe care ni le dorim și dacă nu vor apărea probleme majore", a declarat Marius Șumudică, în urmă cu câteva zile.
Conducătorii echipei încearcă să-i îndeplinească toate dorințele antrenorului român și pe lângă Maxim, Gaziantep a mai adus și alți doi jucători importanți.
E vorba de Cenk Sahin (25 de ani), extrema cu care Șumudică a lucrat la Kayserispor, dar și bosniacul Zvonimir Kozulj (26 de ani), mijlocaș central, traferat de la Pogon Szczecin din Polonia.
Premier League
Eveniment rar pe un stadion de fotbal. Meci din Premier League, întrerupt din cauza unei drone!
ACUM O ORĂ
Fotbal
Golul marcat de Rashford în ultimul minut al duelului cu West Ham! Reușita, extrem de controversată
ACUM O ORĂ