Karim Adeyemi, în vârstă de 19 ani, este considerat de cei mai mulți viitorul fotbalului german. În prezent la RB Salzburg, puștiul din face senzație în campionatul austriac, dar și în UEFA Champions League, acolo unde a reușit să marcheze două goluri în victoria lui Salzburg de pe teren propriu cu campioana Franței, Lille.
De asemenea, Adeyemi a marcat și în partida din campionat contra celor de la Lask, câștigată de Salzburg cu scorul de 3-1. În cele 14 meciuri disputate în acest sezon în toate competițiile pentru Salzburg, Adeyemi a marcat 11 goluri.
Cupa Mondială FIFA
Messi și Lewandowski, un an de relație tensionată. Istoricul conflictului dintre cei doi
ACUM 10 MINUTE

Liverpool și Bayern, printre echipele care îl urmăresc pe Adeyemi

Prestațiile puștiului de 19 ani au atras privirile mai multor cluburi importante din Europa, care se gândesc pe viitor la un posibil transfer. Potrivit goal.com, două dintre cluburile impresionate de Adeyemi sunt Liverpool și Bayern Munchen, acestea fiind dispuse să plătească pentru atacantul german suma de 20 de milioane de euro.
Adeyemi, care s-a născut în Germania și are tată nigerian și mamă româncă, a fost convocat de Hansi Flick pentru meciurile Germaniei din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, cu România și Macedonia de Nord. Acesta a debutat deja pentru naționala de seniori în luna septembrie, când a înscris în victoria Germaniei cu 6-0 în fața Armeniei.
Adeyemi a ajuns în 2018 la Salzburg, echipa austriacă plătind la vremea respectivă 3,5 milioane de euro pentru acesta, acesta începând fotbalul la școala de fotbal a lui Bayern Munchen.
Cupa Mondială FIFA
Istorie la Cupa Mondială din Qatar! O brigadă feminină va conduce meciul Germania - Costa Rica
ACUM 25 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Louis van Gaal, contre cu jurnaliștii la conferința de presă: "Nu cred că opinia ta este corectă"
ACUM O ORĂ