Pe 26 mai, echipele Energia-Dimir și Școala Sportivă Regională a rezervației Olimpice (KSSHOR) s-au întâlnit pe stadionul Energia din Artem pentru un meci de fotbal din campionatul regional, din care a rezultat mai mult um meci de box.

Ambele echipe au pierdut cu 3-0

Potrivit poliției, fanii celor două echipe au început o bătaie pe teren, în urma căreia trei bărbați au ajuns la spital, iar mai mulți locuitori din Vladivostok, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, au fost reținuți.
Fotbal
Ungaria, sancționată de FIFA după scandalul de la meciul cu Anglia. Amenda primită este uriașă
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Directorul și antrenorul școlii sportive care au organizat meciul vor avea de dat explicații, întrucât împotriva lor au fost deschise protocoale administrative.
"După înfrângerea la masa verde în fața echipei KSSHOR din cauza incidentelor de pe parcursul meciului, la care nu au luat parte jucătorii și oficialii echipei, au fost întocmite protocoale administrative împotriva fanilor echipei KSSHOR", se arată într-un comunicat al Comisiei disciplinare.
De asemenea, și echipa gazdă, Energia-Dimir a pierdut la masa verde cu 3-0 pentru că nu a putut asigura condițiile desfășurării meciului.
"Din cauza incidentelor de pe stadion, care au avut consecințe grave și au dus la întreruperea meciului, echipa gazdă va avea și stadionul suspendat pentru 3 meciuri.", a decis Comisia.
Federația Regională de fotbal din Primorye a primit sarcina de a colabora cu poliția pentru a identifica huliganii, după care să le interzică accesul pe stadioane timp de până la 7 luni.
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
ACUM 22 MINUTE
Scottish Premiership
Ianis Hagi s-a întors în Scoția! Care este starea fotbalistului după primele antrenamente
ACUM 28 MINUTE