Pe 26 mai, echipele Energia-Dimir și Școala Sportivă Regională a rezervației Olimpice (KSSHOR) s-au întâlnit pe stadionul Energia din Artem pentru un meci de fotbal din campionatul regional, din care a rezultat mai mult um meci de box.

Ambele echipe au pierdut cu 3-0

Potrivit poliției, fanii celor două echipe au început o bătaie pe teren, în urma căreia trei bărbați au ajuns la spital, iar mai mulți locuitori din Vladivostok, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, au fost reținuți.
Africa Cup of Nations
Caz incredibil la Cupa Africii pe Națiuni. Echipa fără portar!
ACUM 5 MINUTE
Directorul și antrenorul școlii sportive care au organizat meciul vor avea de dat explicații, întrucât împotriva lor au fost deschise protocoale administrative.
"După înfrângerea la masa verde în fața echipei KSSHOR din cauza incidentelor de pe parcursul meciului, la care nu au luat parte jucătorii și oficialii echipei, au fost întocmite protocoale administrative împotriva fanilor echipei KSSHOR", se arată într-un comunicat al Comisiei disciplinare.
De asemenea, și echipa gazdă, Energia-Dimir a pierdut la masa verde cu 3-0 pentru că nu a putut asigura condițiile desfășurării meciului.
"Din cauza incidentelor de pe stadion, care au avut consecințe grave și au dus la întreruperea meciului, echipa gazdă va avea și stadionul suspendat pentru 3 meciuri.", a decis Comisia.
Federația Regională de fotbal din Primorye a primit sarcina de a colabora cu poliția pentru a identifica huliganii, după care să le interzică accesul pe stadioane timp de până la 7 luni.
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 30 MINUTE
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM 3 ORE