Fotbal

Două nume, în "finala" pentru postul de tehnician al lui Bayern! Anunțul făcut de presa germană

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Bayern Munich unveil their new coach

Credit imagine: Getty Images

DeCristian Mihala
08/11/2019 la 11:38

Lista tehnicienilor care se luptă pentru banca tehnică a lui Bayern Munchen s-a redus la două nume. Ten Hag și Luis Enrique sunt, potrivit presei germane, "finaliștii", conducerea bavarezilor discutând în paralel cu cei doi.

După ce Bayern a ieșit public pentru a dezminți varianta Wenger, jurnaliștii nemți vin cu o nouă ipoteză. Allegri, Mourinho, Blanc sau Naglesmann nu sunt în vederile oficialilor, cel puțin pentru moment.

Ten Hag, antrenorul care a creat noul Ajax, a fost de la început principala țintă pentru bavarezi. Acesta a spus la începutul acestei săptămâni, înainte de disputa cu Chelsea, din Champions League, că nu se pune problema să plece acum de pe banca "lăncierilor", dând asigurări că va rămâne până la finalul actualei stagiuni la Amsterdam.

Bundesliga

Regimul care l-a transformat pe Lewandowski într-un campion. Lucrurile "nebune" pe care le mănâncă

IERI LA 12:13

Bayern pare dispusă să îl aștepte, dacă va avea garanția că Ten Hag va oferi un răspuns pozitiv. În acest context, s-ar putea ca Hansi Flick, actualul interimar, să rămână până la finalul stagiunii, chiar dacă acest lucru va diminua șansele bavarezilor la câștigarea Champions League.

Luis Enrique, contactat de Bayern

A doua variantă e una puțin surprinzătoare, având în vedere că Luis Enrique nu a fost inițial o opțiune, judecând după ce au scris nemții inițial.

Fussball.news notează că oficialii de la Munchen îl văd pe fostul antrenor al Barcelonei drept un tehnician foarte similar cu Guardiola, cel care s-a ocupat de destinele bavarezilor în perioada 2013-2016.

Catalanul este și el un exponent al fotbalului spectacol, potrivindu-se perfect cu filosofia lui Bayern.

După tripla istorică reușită la cârma Barcelonei, în 2015, Luis Enrique a venit la conducerea primei reprezentative a Spaniei, însă a fost nevoit să se retragă, din cauza stării sănătății fiicei sale. Din păcate, fetița spaniolului a încetat din viață între timp, așa că e de așteptat ca acesta să revină în viitorul apropiat în antrenorat.

Sursa citată a dezvăluit că Luis Enrique a fost destul de atras de proiectul "Bayern" și i-a promis conducerii că va da un răspuns după ce se va consulta cu familia.

Bundesliga

Lewandowski nu pierde timpul! Polonezul marchează și e acum cel mai tare golgheter din Europa

IERI LA 07:09
Champions League

Mourinho la 10 ani după câștigarea Ligii cu Inter: "Nu am uitat nimic! A fost mai mult decât fotbal"

22/05/2020 LA 08:46
Subiecte asemănătoare
FotbalBayern München
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Premier League

"Am fost amenințat cu moartea! Veneau mesaje din întreaga lume" Dezvăluirea făcută de Caballero

PESTE 42 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe