Cele două vedete de la Hollywood au început deja negocierile cu conducerea clubului, formată din suporterii-acționari din comunitatea Wrexham Supporters Trust. Reynolds și McElhenney au discutat cu oficialii micuței echipe în mediul online și le-au promis că, dacă vor ajunge la un parteneriat, vor transforma Wrexham FC într-un club de succes.
Oamenii din consiliul administrativ al echipei din National League (liga a 5-a engleză) vor organiza un sondaj, în cadrul căruia suporterii britanici vor vota dacă sunt de acord sau nu cu implicarea celor doi actori în managementul clubului.

Ryan Reynolds și Rob McElhenney vor să cumpere clubul Wrexham

Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM 24 MINUTE
Potrivit Sky News, în ședința organizată pe Zoom, Reynolds și McElhenney le-au prezentat membrilor Wrexham Supporters Trust ideile prin care vor încerca să scoată din anonimat echipa care, pe vremuri, ajunea până în sferturile Cupei Angliei.
Pe scurt, cei doi promit să susțină financiar clubul, să investească în viitorul său, să modernizeze baza de antrenament, să extindă lotul și staff-ul, să facă performanță, să ducă mai departe tradiția echipei, să mențină o legătură strânsă cu fanii și, nu în ultimul rând, să ajungă într-un punct în care Wrexham FC să fie cunoscută la nivel global.
Reynolds și McElhenney vor trebui să adune voturile a cel puțin 3 sferturi din comunitatea fanilor lui Wreham pentru a prelua echipa. Perioada de votare a început ieri (9 noiembrie) și se va încheia pe 15 noiembrie.

Cine este Wrexham FC?

Wrexham este un club fondat în 1864 în orașul cu același nume, din Țara Galilor.
Echipa a evoluat cea mai mare parte a timpului în țara "natală", unde a reușit să cucerească foarte multe trofee, printre care se numără 23 de Cupe ale Țării Galilor, stabilind un record absolut.
În anii '70, Wrexham a avut un parcurs impresionant în Cupa Cupelor, reușind să ajungă până în sferturile de finală. În ultimul sezon european al echipei, 1995/1996, Wrexham a jucat cu Petrolul Ploiești în primul tur din Cupa Cupelor. "Lupii galbeni" s-au calificat mai departe, după 1-0 la general.
Wrexham a participat mulți ani și în Cupa Angliei, unde a reușit să ajungă de 3 ori până în sferturile de finală, în 1973/1974, 1977/1978 și 1996/1997.
Începând din 2011, Wrexham este condusă de proprii suporteri.
Romanian Liga I
Constantin Budescu va semna cu Sepsi Sântu Gheorghe până în vară! Ce salariu va avea mijlocașul
ACUM O ORĂ
Liga
Un fost jucător al Barcelonei, declarații sincere: "Nu-mi păsa că eram rezervă! Am devenit milionar"
ACUM 3 ORE