Dragoș Grigore, fundașul lui Ludogorets și al naționalei României, a făcut un gest superb în cadrul campaniei "Spitale publice din bani privați", inițiată de actorul Codin Maticiuc.
Grigore a donat, împreună cu soția lui, suma de 20.000 de euro, care va fi redirecționată către renovarea spitalelor din România.

Dragoș Grigore a donat 20.000 de euro pentru campania "Spitale publice din bani privați"

Liga Națiunilor UEFA
Tricolorii merg înainte! Mesajul transmis de Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Bosnia
ACUM 6 ORE
Maticiuc a dezvăluit cum a decurs dialogul cu internaționalul român, dezvăluind că suma donată este mult mai mare decât cele făcute de companii și branduri uriașe.
"Adevărata echipă națională (ne place sa facem bine în liniște)
'Salut, numele meu este Dragoș Grigore și am numărul tău de la Marius Niculae'. Așa și-a început mesajul jucătorul echipei naționale. Apoi mi-a spus că își dorește să doneze pentru #spitalepublicedinbaniprivati, inițiativa mea de a renova spitale de stat.
Mi-a spus că este dorința lui și a soției sale și că ea se va ocupa de donație, el fiind în cantonament. Câteva ore mai târziu aveam în cont 20.000 de euro de la ei. 20.000! După Bendeac, care a donat în decembrie 100.000 de euro, familia Grigore depășește și ea donații făcute de firme mari, milionari și branduri.
I-am scris lui Dragoș: 'Pot povesti asta? 'Cum vrei tu...nu țin neaparat dar nici nu mă deranjează dacă spui... Ne place să facem bine în liniște'
Dragoș Grigore face parte din adevărata ECHIPĂ NAȚIONALĂ. Știu, dragul meu Dragoș, că îți place sa faci "binele în liniște", iartă-mă că nu te las de data asta și că am să strig cat am să pot de tare.", a povestit Codin Maticiuc, pe contul de Facebook.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Liga Națiunilor UEFA
Prima reacție a lui Edi Iordănescu după retrogradarea în Liga C! "S-a reaprins speranța"
ACUM 7 ORE
Liga Națiunilor UEFA
Stanciu și Pușcaș, optimiști după meciul cu Bosnia! Ce spun despre posibila plecare a lui Iordănescu
ACUM 7 ORE