Din campionatul Braziliei au mai rămas de jucat doar 2 etape, iar lupta pentru titlu este palpitantă. Internacional Porto Alegre are un punct avans față de Flamengo, iar cele 2 echipe se vor întâlni în meci direct în penultima etapă, în ceea ce va fi o adevărată finală.
Flamengo este campioana en-titre, dar cei de la Internacional n-au mai câștigat un titlu din 1979, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură un nou triumf. Pentru a-și ajuta echipa să câștige campionatul, un suporter înstărit a donat o sumă imensă, aproximativ 200.000 de €.
Cumlea, banii vor ajunge la contracanditata Flamengo și asta pentru ca un jucător să poată juca în marele meci programat pe 21 februarie. Rodinei, fundașul dreapta de la Internacional a fost unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon, dar el este doar împrumutat la această formație, aparținând de cei de la Flamengo.
Fotbal
Tragedie fără margini în Indonezia! Peste 174 de morți la un meci de fotbal între două echipe rivale
ACUM O ORĂ
În contractul de împrumut există o clauză conform căreia jucătorul nu are drept de joc în confruntările directe, decât dacă Internacional achită suma de 1 milion de riali (aproximativ 200.000 de €). Internacional nu avea de gând să plătească această sumă, una importantă în aceste vremuri pentru un club din Brazilia, dar salvarea a venit de la un fan, care s-a oferit să achite integral această sumă.

Maggi Scheffer: "Sunt unul dintre cei care nu pot trăi fără Inter"

Maggi Scheffer, în vârstă de 60 de ani, este un susținător înfocat al lui Internacional, dar și un om foarte bogat. Potrivit presei din America de Sud, acesta aprține uneia dintre cele mai bogate 10 familii din Brazilia, care are mai multe afaceri în zona agro-alimentară.
"Sunt unul dintre cei care nu pot trăi fără Inter. Chiar dacă locuiesc departe (compania sa are sediul în vestul țării, iar Porto Alegre se află în est) dragostea mea pentru Colorado (porecla celor de la Internacional) a fost întotdeauna imensă. Fericirea pe care mi-o oferă victoriile clubului meu preferat și această posibilitate reală de a fi campioni m-a determinat să îi ajut. Știu că jucătorii noștri vor face tot posibilul și sunt foarte încrezător că Inter va ieși victorioasă din cele două meciuri importante care ne-au rămas.", a declarat Maggi Scheffer pentru presa din Brazilia, citat de L'Equipe.
  • în etapa a 38-a (ultima), Internacional va da piept cu Corinthians (locul 10), dar o victorie pe terenul lui Flamengo i-ar face deja campioni pentru cei de la Porto Alegre
  • 3 titluti are în palmares Internacional Porto Alegre: 1975,1976 și 1979
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Fotbal
Clasamentul final pentru Balonul de Aur, "scăpat" pe internet! Cum arată podiumul + surprize mari
ACUM 2 ORE
Liga
FC Barcelona, victorie "scurtă" la Mallorca! Lewandowski, din nou decisiv pentru catalani
ACUM 10 ORE