Dwight s-a antrenat sâmbătă cu Michael Zerafa, iar la un moment dat a primit o lovitură la corp care, în mod normal, nu creează probleme pentru luptătorii profesioniști. Boxerul a avut putere să se ducă în colțul său, însă apoi a căzut, iar intervenția medicilor a fost inutilă.
Originar din Shepparton, Victoria, Dwight pierduse de doar două ori în cele 21 de lupte avute la profesioniști. În ultima sa partidă oficială, în august, el a luptat pentru centura IBF Australasian la super mijlocie, pierzând în fața lui Tim Tszyu. Ritchie era deținătorul acelei centuri, după ce anterior obținuse același titlu, dar la o categorie inferioară de greutate.
Promotorul său, Jake Ellis, a fost cel care a făcut public tristul eveniment de azi. "Cu o mâhnire profundă, vă anunț că Dwight Ritchie a încetat din viață. A decetat luptând, caracteristica întregii sale vieți. Va fi ținut minte ca unul dintre cei mai talentați pugiliști din Australia și nu va fi uitat vreodată", a scris Ellis, pe o pagină de socializare.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 6 MINUTE
Sydney Morning Herald cataloghează moartea lui Ritchie drept una "ciudată", în condițiile în care foarte rar se ajunge ca un pugilist să sufere complicații după ce primește o lovitură la corp. S-a deschis deja o anchetă pentru a se stabili împrejurimile decesului, urmând ca medicii legiști să ofere, zilele viitoare, mai multe informații despre nefericitul eveniment.
Serie A
Propunerea revoluționară a antrenorului de la Milan care ar putea schimba radical fotbalul
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Trei antrenori pentru Rapid după a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu a lui Mihai Iosif
ACUM 2 ORE