Dwight s-a antrenat sâmbătă cu Michael Zerafa, iar la un moment dat a primit o lovitură la corp care, în mod normal, nu creează probleme pentru luptătorii profesioniști. Boxerul a avut putere să se ducă în colțul său, însă apoi a căzut, iar intervenția medicilor a fost inutilă.
Originar din Shepparton, Victoria, Dwight pierduse de doar două ori în cele 21 de lupte avute la profesioniști. În ultima sa partidă oficială, în august, el a luptat pentru centura IBF Australasian la super mijlocie, pierzând în fața lui Tim Tszyu. Ritchie era deținătorul acelei centuri, după ce anterior obținuse același titlu, dar la o categorie inferioară de greutate.
Promotorul său, Jake Ellis, a fost cel care a făcut public tristul eveniment de azi. "Cu o mâhnire profundă, vă anunț că Dwight Ritchie a încetat din viață. A decetat luptând, caracteristica întregii sale vieți. Va fi ținut minte ca unul dintre cei mai talentați pugiliști din Australia și nu va fi uitat vreodată", a scris Ellis, pe o pagină de socializare.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM O ORĂ
Sydney Morning Herald cataloghează moartea lui Ritchie drept una "ciudată", în condițiile în care foarte rar se ajunge ca un pugilist să sufere complicații după ce primește o lovitură la corp. S-a deschis deja o anchetă pentru a se stabili împrejurimile decesului, urmând ca medicii legiști să ofere, zilele viitoare, mai multe informații despre nefericitul eveniment.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 5 ORE