Duminică a reprezentat o nouă bornă negativă pentru Spania în privința deceselor provocate de coronavirus. Numărul mortilor a crescut la 6.528, iar numărul celor care au fost depistat pozitivi se apropie de 80.000, anunță Marca.
Printre cei care au încetat din viață azi se numără și un fotbalist de legendă, Jose Luis Capon. Acesta suferea de mai mulți ani de Parkinson, iar faptul că a luat coronavirus s-a dovedit a fi în cele din urmă fatal.
Un fundaș extrem de elegant, Capon s-a identificat cu Atletico, unde a evoluat toată cariera, mai puțin două sezoane (a fost împrumutat la Burgos în stagiunea 1971-1972) și și-a încheiat activitatea la Elche, unde a evoluat un an (1980-1981).
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 4 ORE
Cu el în echipă, Atletico a cucerit două titluri în Spania (1972-1973 și 1976-1977), a câștigat o Cupă (1975-1976) și și-a trecut în vitrină Cupa Intercontinentală (1974).
Am fost foarte norocos să mă nasc având Atleti în sânge, să trăiesc pentru Atleti și să joc pentru ei | Jose Luis Capon
În urmă cu doi ani, Atletico l-a onorat cum se cuvine, oferindu-i o placă omagială, pe Wanda Metropolitano, pentru întreaga sa carieră și pentru aportul adus la dezvoltarea fotbalului la Atletico Madrid.
Jose Luis Capon va rămâne pentru totdeauna pe lista marilor legende ale lui Atletico, alături de nume precum Luiz Pereira, Heredia, Julio Orozco, Ovejero, Pepe Navarro, Ufarte Laguna, Marcelino, Mendoza, Andoni, Clemente sau Salcedo.
Clubul Atletico trece prin momente foarte grele. Ieri Christian Minchola, în vârstă de 14 ani, unul dintre cei mai talentați juniori ai clubului, a decedat în circumstanțe care nu au fost precizate de club.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 5 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 7 ORE