În urmă cu o săptămână, Florin Bugar a fost internat, după ce starea sa se agravase. Acum aproximativ 14 zile, tehnicianul a descoperit în urma unui test că are coronavirus. Bolnav de diabet, antrenorul a fost mutat în ultimele zile la terapie intensivă, după ce problemele lui au devenit din ce în ce mai serioase. Din păcate, medicii nu au putut să îl mai salveze, iar în noaptea de miercuri spre joi au constatat decesul.
"Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. Întreg stafful și jucătoarele sunt alături familiei și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea, rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. Nu te vom uita niciodată", a anunţat într-un comunicat clubul AC Piroş Security Arad.
Şi FRF a trimis un mesaj de susţinere pentru familia lui Florin. "Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați", e mesajul forului condus de Burleanu.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 3 ORE
Florin Bugar şi-a început cariera de antrenor ca tehnician la CFR Timişoara, apoi s-a ocupat de pregătirea lui Piroş Security Arad şi de naţionalele de junioare ale României.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 3 ORE
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM 5 ORE